Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Трябва ли ни нова стая във форума?
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
А щом аз се справих с регистрацията на немски, при положение, че знам две думи на кръст, значи и те могат. Ето успяли са двама от Хановер и един чех, както казваш. Тя доколкото знам процедурата по регистрация е една и съща във всички форуми. Една такава "English section" или нещо от сорта би звучало добре. Аз във форума на немците влизам само в тази стая. И те например биха могли да влизат само в стаята на английски от нашия форум.
|
Нед Юни 12, 2005 10:20 am |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Още преди няколко месеца, когато отворих теми за Славия във форумите на Славия Пр, Реал и Андерлехт техни потребители изявиха желание да пишат при нас. Даже един чех се регистрира... Сега гледам, че и от Хановер има няколко регистрации- 2 ника от новите се дублират с техни... Спира ги това, че няма обособено място където да пишат на чужди езици. Също и регистрацията им е трудничка, защото е на кирилица. Докато стигнеш да избираш език на борда, трябва да се справиш на български. Това доколкото знам няма как да се промени. Би могло да има обяснение кое какво означава в самата стая за чужденци, както е при Хановер. Може и на първо време да не се изисква регистрация за да се пише в тази чужда стая... Това със английската версия на сайта... Вярно е проблем, но какво пък...- ние ще пускаме линкове на тяхна територия- аз поне винаги така правя... Мдам и аз мисля,че това да пишат без регистрация в началото не е лоша идея.. Подкрепям
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Вто Юни 14, 2005 2:15 pm |
|
 |
|