Автор |
Съобщение |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
 Някои отговори на някои въпроси.....
До Whitesnake
Доста време си мълчах и четях писанията ти по форума, без да реагирам, но май е време да получиш отговор, макар и да не го заслужаваш, защото виждам, че или няма да може да ти се угоди, или просто не си наясно със законите в страната, какво пък да говорим за вътрешните процеси и проблеми в НКС. Много сериозно се съмнявам въобще и да си член на клуба, но това може да се допусне. Все пак ако е така, редно е първо да потърсиш контакт с хора от ръководството и ако не получиш удовлетворителен отговор, тогава да попиташ от друго място!
Относно журналистическия екип виждам, че и дори само носители на “Пулицър” да пишат във вестника, ти пак няма да си доволен, защото отхвърли всички и всичко. След като Зам.Главния редактор на спортната редакция в най-големия български вестник – “Труд” и един от основателите на в. “Меридиан мач”, а именно Николай Кръстев не може да ти угоди, тогава кажи кой искаш да пише във вестника, та белким се ориентираме, ние – “жалките крадци, които живеем на гърба на славистите”! Ти само ми посочи едно име, аз лично ще се бръкна да му платя хонорара, колкото и да е той, и да видим какво ще прочетем после!!!
Относно разпространението на вестника ще ти отговоря същото, което ти казваш! Ако дойдеш да ми въртиш сделките и аз ще нарамя вестника и ще подобря разпространението му в пъти! Само че всеки в НКС си има работа в живота, ние не сме стадо безделници, като хората в някои други фенклубове!
Мдаа.., дойдохме и до темата, която всъщност окончателно ме накара да ти отговоря/преди това се колебаех, дали си заслужава труда/.
Никой в Б-я не знае всички закони, дори и адвокатите, но когато си позволяваш да обвиняваш някого за нещо, при това цитирайки даден закон нещата стават сериозни!!! Особено опитвайки се да манипулираш хората във форума, така както всеки ден ни манипулират политици, някои “бизнесмени” и куп още хора, не ми се изброява...
Известно ли ти е, че по Закона за Счетоводството само някои предприятия публикуват годишния си финансов отчет? Явно не ти е, затова ти предлагам извадка от тази част!
Чл.40 (1) Предприятията по чл. 38 публикуват годишния си финансов отчет във вида, в който е заверен, заедно с доклад за заверката, изготвен от регистрирания одитор. (2) (Доп.-ДВ, бр. 96 от 2004 г.) Годишният финансов отчет се публикува в ежедневник, икономическо издание, собствено издание или Интернет, или съгласно изискванията на отделен закон в срок до три месеца след приемането му. Когато годишният финансов отчет се публикува само в Интернет страница, до него трябва да бъде осигурен свободен неплатен достъп за период, не по-кратък от три години след датата на публикуването.
Тъй като изниква въпроса, какво казва въпросния чл.38 и кой отговаря на критериите му, ето го и него:
Чл.38 На независим финансов одит от регистрирани одитори подлежат годишните финансови отчети на предприятията, при които се превишават минимум два от следните критерии за предходната година: 1. (Изм.-ДВ, бр. 96 от 2004 г., в сила от 29 октомври 2004 г.) сума на актива на баланса-1 млн. лв.; 2. (Изм.-ДВ, бр. 96 от 2004 г., в сила от 29 октомври 2004 г.) сума на нетния размер на приходите от дейността-2 млн. лв.; 3. (Изм.-ДВ, бр. 96 от 2004 г., в сила от 29 октомври 2004 г.) средна численост на персонала-50 души. (2)(Изм.-ДВ, бр.91 от 2002 г.) На независим финансов одит от регистрирани одитори подлежат годишните финансови отчети на: 1. предприятия, които изготвят консолидирани финансови отчети, с изключение на тези, които не превишават критериите по ал.1; 2. предприятия, осъществяващи дейността си въз основа на отделни закони (банки, застрахователни, инвестиционни и осигурителни предприятия и други), за които това изискване е регламентирано в нормативен акт; 3. предприятията-акционерни дружества и командитни дружества с акции; 4. предприятията, които са емитенти по смисъла на Закона за публичното предлагане на ценни книжа
Предполагам си наясно, че НКС не отговоря на никое от тези изисквания, камо ли пък на две от тях и съответно не е задължен да публикува отчета си публично! Естествено, това не означава че не трябва да го предоставя на своите членове! Напротив, всеки редовен член на НКС има право да види тези документи и да ги получи при поискване, на никой никога не е отказано!!! И ти да дойдеш, няма да ти откажа да ти ги дам.
Във всеки случай, не е това начина по който ти искаш да го направиш, явно целта ти е друга, явно искаш да манипулираш хората и да ги настройваш един срещу друг! Какво беше? “Разделяй и владей” Като опитен психиатър, както четох някаде че си, няма да те затруднят тука нали!
Аааа..., ти май спомена и за някаква група, която щяла да прави 10-априлска революция, само още не сте решили дали ще е по политически или по въстанически път, така май беше?
Един съвет, безплатен: не се напъвай толкова, ако искаш власт, заповядай, стига общото събрание да пожелае, веднага започваш, никой няма да се съпротивлява и без това няма желаещи да ръководят НКС, дали се сещаш защо!
И още нещо по отношение на баланса и Закона за счетоводството:
Чл.32 (3) (Изм.-ДВ, бр. 96 от 2004 г.) Финансовият отчет на предприятията, които не подлежат на задължителен независим финансов одит от регистрирани одитори и сумата на нетния размер на приходите от дейността им за отчетния период не надхвърля 100 000 лв., може да се състои само от отчет за приходите и разходите.
Както е видно от този член на закона, НКС въобще не е задължен да прави баланс, мога да ти цитирам и друг в който дори не сме задължени да водим двустранно счетоводство, но ще отегчим до безкрайност хората тук!
Въпреки това се води двойно счетоводство и се прави СБ и ОПР, всичко е разбито по статии, с всичките му салтанати на счетоводството! Тук нямам намерение да правя заключения, кой колко е смешен и кой не изпълнява законите, защото читателите сами ще преценят!
Ще се съглася с теб в едно, ФЕНОВЕТЕ НА “СЛАВИЯ”, НАИСТИНА НЕ СА СЛАБОУМНИ!!! Затова и никой не те подкрепя, в най-добрия случай ти казват да им предоставиш доказателства, ама ти – не! “Ще ви докажа всичко”, е как искаш да ти повярват в бъдеще време? Само на голото ти обещание? Ти, ако сега нямаш доказателства, после откъде ще ги вземеш, ще ги изсмучеш от пръстите си, само и само да докажеш мъжествеността си? По-добре впрегни голямата си енергия да направиш нещо съзидателно, а не да рушиш вече построеното, дори и да са само основи! Сложи първия ред тухли, а недей да рушиш първо основите! Това е моят принцип! Можеш да сравниш това което е направило НКС, с аналогични неща, примерно: вестник с вестник, или книга с книга, може сайта със сайт, а може и песните които се направиха пак от НКС, да ги сравниш с други песни! Избери си нещо което и да е, и го сравни с друго, което е правено преди в нашата “Славия”! Кажи че предишното е било по-добро от това което е направено сега! Нека да сравняваме! Но само да искаш и критикуваш, това не е достойна позиция на един истински мъж!
По отношение на триенето на темите, аз съм съгласен с модераторите, все пак живееме в демократична държава и триенето е последната работа която трябва да свършат, и по-добре че не изтриха “балканците” и “етърците”, защото това щеше да ги ядоса още повече, и щяха да ни досаждат години наред, а така полека-лека се поуспокоиха, ти като психиатър трябва да го знаеш много по-добре това!
Информатор?!? ЛЕЛЕ МАЙКО! Направо се разтреперих целия!!!
Ти наясно ли си въобще, що за общност сме? Явно не си, защото ако беше запознат с демокрацията тук, щеше да знаеш, че въобще не ти е необходим информатор!
Ревизии?!? Тук пък съвсем си се объркал! На мен всяка година ми правят ревизии за милиони левове и нямам проблеми, а ти искаш да ме притесниш с ревизия за няколко хиляди! Проучи първо кой и с какво го плашиш, ако това ти е целта!
Знамената?!? Доста често задаван въпрос! Не съм отговарял досега по една единствена причина! Никой не уточнява за кои знамена става въпрос, може да питаш за знамена на други отбори, откъде да знам! Кажи примерно: “къде е най-голямото знаме с емблемата на “Славия” и тогава ще ти отговоря, или опиши знамто, което и да е то, как изглежда, приблизителни размери или снимки и тогава вече може да се отговори! Но на въпроса “къде са знамената”, най-адекватния отговор е “тук са”! Или на въпроса, “Защо ги няма на мачовете”, отговора е “за големи знамена, трябват големи дръжки, а закона забранява такива с дължина по-голяма от метър”, ти претендираш да е законно всичко нали! Аз също!
По отношение на билетите изобщо не си наясно!
Да, ПФК-то прави отстъпката, но лично аз съм искал среща преди 4год. не с кого да е, а със самия Младен Михалев и съм издействал билети за клуба на цена от 1лв, идеята беше те да са само за членове с редовно платен членски внос, но после се промениха нещата и сега има за всички, макар според мен това да не е правилно! Значи пак заслугата е на ръководството на НКС. И това пак се прави напълно безплатно, никой който е продавал билети не взима пари, даже понякога, като са сбъркали в сметките се бъркат в джоба хората които ги продават! Знаеш ли колко е лесно да се намират за всеки мач хора, които да продават билетите, без за това да взимат и стотинка, с огромен риск да се наложи накрая да се бръкнат и в джоба? Може да си помислиш и че НКС има някаква финансова изгода от това? Ще те успокоя че няма, колкото билети се вземат, всичко после се отчита до стотинка на ПФК! Единствената причина да се прави това е в желанието на всички ни, на стадиона да има повече хора, защото ни боли, като гледаме празния стадион! Аз поне съм го виждал изпълнен до дупка само със слависти, но има момчета сега, които не могат и да си го представят това! Само ще ти кажа, че ако НКС или хората в него ги нямаше, тези билети няма да ги има по простата причина, че няма на кой да бъдат дадени от ПФК-то и кой да ги разпространява!!! И тогава вместо 300-400 човека на мача с Черно море щеше да има 150!!! Бориме се за всеки зрител и какво получаваме – обвинения! Знаеш ли какво му идва на човек тогава? Да захвърли всичко и да си тръгне, защото никой от нас не е задължен с нищо на “Славия”! Правиме го поради една-единствена причина! Всички я знаят! Затова приказките ти за пари, кражби и т.н., звучат най-меко казано гротескно!
За чашата положението е ясно на всички, комай само ти не знаеш, че това е продукт на ПФК-то и НКС няма нищо общо с него! Ще ти кажа и още нещо, при мен има мостра на чаша с снимка, която никога, ама НИКОГА няма да се изтрие и то със снимка на агитката на “Славия”, която лично съм правил пред стадион “Сан Сиро” в Милано! Само че тази чаша струва 10 лв и няма да има кой да я купи, затова си седи без да има серия! Най-лесно е да се пусне нещо нетрайно, но като човек, който продава качествени неща, знам колко бързо бумеранга на некачествените продукти може да се върне върху тези които ги продават и така щеше да стане, ако си бяхме позволили да пуснем евтини и некачествени продукти, тогава такива като тебе щяха да са ежедневие тук!
В заключение ще кажа, че днес жертвах няколко часа за да извадя някои неща и да напиша това писмо, но не си мисли че го правя заради теб – не! Правя го заради хората които влизат тук, а ти се опитваш да манипулираш! Нямам това време да стоя и пиша във форума, просто го нямам, винаги следя темите, но много рядко пиша и не очаквай да ти отговоря, ако имаш въпроси, ще ми ги зададеш лично! Всички ме познават, всички знаят къде се намирам, кога и как мога да бъда намерен. Ще прочета с интерес мнението ти, но дотам! Същото се отнася и за счетоводните документи, ако искаш да ги видиш, трябва да си направиш труда да дойдеш, нямам намерение да ги публикувам нито във вестника, нито в сайта. Ако УС на НКС реши друго – да, но дотогава няма да стане!
А за революциите....., мда, революциите са хубаво нещо, лошото е че след тях идват политиците...  ))
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Вто Ное 23, 2004 2:42 am |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
FeverNew написа: Whitesnake,
? Да, може би си прав - преди НКС аз доколкото си спомням имаше 3-4 вестника, които работеха за СЛАВИЯ, жестока конкуренция, милиони теми и статии... Също така с носталгия си спомням за времената преди НКС да съществува, когато се издаваше книга за СЛАВИЯ всяка година, със всичко най-интересно. ...85, 86, 87, 88, 89 години СЛАВИЯ... Тази година дали имаше книга за 90-годишнината? По повод темите от селяните - представи си тук СЪМ СКЛКОНЕН ДА СЕ СЪГЛАСЯ, колкото и неприятно да ми е да го кажа, мисля, че си прав! Да, и аз се подразних, че няма кой да се саморазправи с тея комплекасрчета. От друга страна, ти сигурно си прекалено горд с постигнатото - даде линк за техния форум. И какво се оказа - че тези потребители дори не са регистрирани там... За финал - прегледай се, мисля, че твоя оргазнизъм произвежда количество тестостерон и норадреналин много над нормите. Успокой се малко. ...
По принцип избягвам да дискутирам финансови въпроси с бледни пъпчиви юноши, които дори не си изкарват прехраната самички все още... приличаш ми на едно гардже, което е отворило устица и чака мама и тате да го нахранят... не ти давам повече от 17-18 години, като гледам начина ти на писане...
Ще ти кажа само, че точно тези етърци спряха да влизат в нашия фоум когато дадох линковете. Форца Виола е регистриран потребител там, надявам се не очакваш Филолог и овчар също да са регистрирани...
Не се гордея, че съм дал линковете, но се надявам, че и ти не се гордееш от начина по който дискутираше с тях... Интелигентните хора не си служат с такива изрази като теб, когато нападат противника си. Какво остава за смъртните заплахи.
Тази книжка вземи я прочети, защото показваш огромно непознаване на историята на Славия, дано нещо влезе в малката ти тийнейджърска главица.
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Сря Ное 24, 2004 7:43 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
|
RAY OF WIDE:),
Стига спекулации с това екипче. основатели на Меридиан Спринт и Меридиан Мач са Жаки Михайлов и Митьо Кръстевич. това, че Ники Кръстев е бил в първия екип нищо не означава.
Я кажи какво стана с Меридиан Спринт? А какво стана с Меридиан Мач? И какво щеше да стане, ако не беше променил собствеността си?
какво стана през лятото с "Истинският мач", който трябваше да измести ММ. списваше се от "основателите " и издържа 2 месеца.
Много се радвам, че започна да администрираш и играта!
надявам се сега да проявиш еднакъв критерий към потребителите и да преместиш всички теми , които не са по местата си.
Когато говориш за борбата недей да делиш състезателите на българи и чужденци. Щом защитават белия екип са слависти.
Я кажи Вальо Йорданов какъв е? Защо тази легенда на Славия, на българия и на световния спорт не е намерила място на страниците на вестника?
Що се отнася до шорт-трека - кефи ме Жени, но една птичка пролет прави ли?
А какво ще кажеш за хокеистите в евротурнирите?
|
Сря Ное 24, 2004 7:53 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
|
 Re: Някои отговори на някои въпроси.....
[quote="Васко"]До Whitesnake
Както е видно от този член на закона, НКС въобще не е задължен да прави баланс, мога да ти цитирам и друг в който дори не сме задължени да водим двустранно счетоводство, но ще отегчим до безкрайност хората тук!
Въпреки това се води двойно счетоводство и се прави СБ и ОПР, всичко е разбито по статии, с всичките му салтанати на счетоводството! Тук нямам намерение да правя заключения, кой колко е смешен и кой не изпълнява законите, защото читателите сами ще преценят!
Да! Като човек, който е наясно със счетоводството, би трябвало да си наясно с разликата между "двустранно " и " двойно" счетоводство.
Знаеш, че двойното счетоводство е забранено от закона и си признаваш, че го правиш...
Едно за пред властите, друго за собствена употреба, нали? Какво има повече да доказвам, след като сам потвърди обвиненията ми.
По интелигентния ти начин на писане ( като изключим досадното шопско "ме"- кане - правиМЕ, водиМЕ), съдя, че това с двойното счетоводство не е обикновен лапсус лингве, а си се изпуснал.
И за какво отиват "няколкото хиляди", след като всеки работи безплатно и всичко се прави "на ползу роду" без пари?
Това ще разберем след като през НКС минат хората на Велчев. Това са държавните органи и нямат нищо общо с "независимия финансов одит".
Между другото даренията също се заприходяват и влизат в активите. това, че са дарения, не те освобождава от отговорността да ги платиш, след като си ги разгубил.
|
Сря Ное 24, 2004 8:02 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Whitesnake написа: RAY OF WIDE:), Whitesnake, елементарното уважение към мен в качеството ми на модератор явно при теб липсва напълно, след като си ми изписал псевдонима неправилно. Whitesnake написа: Стига спекулации с това екипче. основатели на Меридиан Спринт и Меридиан Мач са Жаки Михайлов и Митьо Кръстевич. това, че Ники Кръстев е бил в първия екип нищо не означава. Спекулациите ти ги започна, или вече не си спомняш? Виждам, че продължаваш да живееш със заблудата, че си наясно кой какво е основал, и какво участие е имал..."Екипчето", както ти наричаш хората, които списват вестника, го правеше абсолютно на доброволни начала в първите 22 месеца след старта - т.е., почти 2 години. Понеже постоянно говориш за пари ми кажи - ще се намерят ли според теб хора, които да жертват личното си време в продължение на 2 години просто така? Добре, разбрах, че не ти харесва вестника. Излизането му след Нова година все още не е сигурно. Какво конкретно предлагаш оттук нататък? Whitesnake написа: Я кажи какво стана с Меридиан Спринт? А какво стана с Меридиан Мач? И какво щеше да стане, ако не беше променил собствеността си? Издребняваш. Жалко, за което. Мисля, че темата беше вестник "Славия", или греша? Whitesnake написа: Много се радвам, че започна да администрираш и играта! В ролята ми на модератор, съм задължен да администрирам играта. Така че, не виждам нищо странно в това. Whitesnake написа: надявам се сега да проявиш еднакъв критерий към потребителите и да преместиш всички теми , които не са по местата си. Ще проявя този критерий, не се тревожи. Whitesnake написа: Когато говориш за борбата недей да делиш състезателите на българи и чужденци. Щом защитават белия екип са слависти. Казах, че не отричам заслугите на Назарян към нашия клуб. Факт е обаче, че той не се е изградил като състезател в "Славия", нали? Whitesnake написа: Я кажи Вальо Йорданов какъв е? Защо тази легенда на Славия, на българия и на световния спорт не е намерила място на страниците на вестника? Идеята за интервю с Вальо Йорданов наистина е добра и нищо не пречи да се реализира още догодина (стига вестникът да продължи да съществува). Whitesnake написа: Що се отнася до шорт-трека - кефи ме Жени, но една птичка пролет прави ли? Не прави, но може би не знаеш, че националният отбор по шорттрек е съставен почти изцяло от слависти, които имат постижения на европейски първенства (извън успехите на Раданова). Whitesnake написа: А какво ще кажеш за хокеистите в евротурнирите?
Ще кажа, че се представят много слабо и това е нормално с оглед на голямата криза, в която се намира хокея на лед у нас, и за която "Славия" има най-малка вина.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Сря Ное 24, 2004 10:13 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Whitesnake,
Как точно прецени, че не познавам историята на Славия? Много странно наистина. Предполагам, че това са умения, придобити в годините на упорита практика на психоложката професия, чрез които дори само чрез 2 изречения разкриваш умствения потенциал на личността. Отлично!
Да, съгласен съм, че начина, по който 'дискутирах темите' с онези момченца не е нещо, с което да се гордея. Наистина прекалих, за което се извинявам.
Интелигентните хора наистина не си служат с такива изрази, като нападат протовника. Интелигентните хора, също така проявяват някакво уважение към другите хора(нещо смея да кажа непознато за теб). Уважение към труда на другите хора. Интелигентните хора се стремят да проведат нормален диалог и чрез тиха дипломация да постигнат целите си(което апропо можеше да направиш и ти). С цялото ми уважение към теб, постъпките ти не бяха на човек, който да отговаря на тези критерии. Визирам начинът, по който нахлу във форума - с гръм и трясък, силни безпочвени обвинения, слаба аргументация, заплахи(визирам "денят Х - 10.04.2004 - революцията", която смятате да извършите. Дано да е за добро).
И тъй като не смятам повече да пиша по тази тема, която мисля остана спор между теб и твоята бъдеща паралелна организация и НКС, ще завърша с едно въпросче: Какво щеше да ти коства да попиташ по-нормално, да зададеш въпросите си като интелигентен човек, а не като човек, избиващ агресия и натрупаната умора от тежкия ден в този форум?
Също така не мисля, че заслужих обидите ти, тъй като не бях отправил никакви подобни към теб. Но аз не съм злопаметен.
Успех !
П.С. За възрастта си близко, но не позна
|
Сря Ное 24, 2004 11:21 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
|
Ray Of White написа: Whitesnake написа: RAY OF WIDE:), Whitesnake, елементарното уважение към мен в качеството ми на модератор явно при теб липсва напълно, след като си ми изписал псевдонима неправилно. Whitesnake написа: Стига спекулации с това екипче. основатели на Меридиан Спринт и Меридиан Мач са Жаки Михайлов и Митьо Кръстевич. това, че Ники Кръстев е бил в първия екип нищо не означава. Спекулациите ти ги започна, или вече не си спомняш? Виждам, че продължаваш да живееш със заблудата, че си наясно кой какво е основал, и какво участие е имал..."Екипчето", както ти наричаш хората, които списват вестника, го правеше абсолютно на доброволни начала в първите 22 месеца след старта - т.е., почти 2 години. Понеже постоянно говориш за пари ми кажи - ще се намерят ли според теб хора, които да жертват личното си време в продължение на 2 години просто така? Добре, разбрах, че не ти харесва вестника. Излизането му след Нова година все още не е сигурно. Какво конкретно предлагаш оттук нататък? Whitesnake написа: Я кажи какво стана с Меридиан Спринт? А какво стана с Меридиан Мач? И какво щеше да стане, ако не беше променил собствеността си? Издребняваш. Жалко, за което. Мисля, че темата беше вестник "Славия", или греша? Whitesnake написа: Много се радвам, че започна да администрираш и играта! В ролята ми на модератор, съм задължен да администрирам играта. Така че, не виждам нищо странно в това. Whitesnake написа: надявам се сега да проявиш еднакъв критерий към потребителите и да преместиш всички теми , които не са по местата си. Ще проявя този критерий, не се тревожи. Whitesnake написа: Когато говориш за борбата недей да делиш състезателите на българи и чужденци. Щом защитават белия екип са слависти. Казах, че не отричам заслугите на Назарян към нашия клуб. Факт е обаче, че той не се е изградил като състезател в "Славия", нали? Whitesnake написа: Я кажи Вальо Йорданов какъв е? Защо тази легенда на Славия, на българия и на световния спорт не е намерила място на страниците на вестника? Идеята за интервю с Вальо Йорданов наистина е добра и нищо не пречи да се реализира още догодина (стига вестникът да продължи да съществува). Whitesnake написа: Що се отнася до шорт-трека - кефи ме Жени, но една птичка пролет прави ли? Не прави, но може би не знаеш, че националният отбор по шорттрек е съставен почти изцяло от слависти, които имат постижения на европейски първенства (извън успехите на Раданова). Whitesnake написа: А какво ще кажеш за хокеистите в евротурнирите? Ще кажа, че се представят много слабо и това е нормално с оглед на голямата криза, в която се намира хокея на лед у нас, и за която "Славия" има най-малка вина.
С теб може да се работи. Мрънкаш малко, но разбираш, че не си прав и действаш. За теб ще има място в новата инициатива.
Поздрави и извинявай, ако има нещо лично.
|
Съб Ное 27, 2004 8:43 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
|
FeverNew написа: Whitesnake,
Как точно прецени, че не познавам историята на Славия? Много странно наистина. Предполагам, че това са умения, придобити в годините на упорита практика на психоложката професия, чрез които дори само чрез 2 изречения разкриваш умствения потенциал на личността. Отлично! Да, съгласен съм, че начина, по който 'дискутирах темите' с онези момченца не е нещо, с което да се гордея. Наистина прекалих, за което се извинявам. Интелигентните хора наистина не си служат с такива изрази, като нападат протовника. Интелигентните хора, също така проявяват някакво уважение към другите хора(нещо смея да кажа непознато за теб). Уважение към труда на другите хора. Интелигентните хора се стремят да проведат нормален диалог и чрез тиха дипломация да постигнат целите си(което апропо можеше да направиш и ти). С цялото ми уважение към теб, постъпките ти не бяха на човек, който да отговаря на тези критерии. Визирам начинът, по който нахлу във форума - с гръм и трясък, силни безпочвени обвинения, слаба аргументация, заплахи(визирам "денят Х - 10.04.2004 - революцията", която смятате да извършите. Дано да е за добро). И тъй като не смятам повече да пиша по тази тема, която мисля остана спор между теб и твоята бъдеща паралелна организация и НКС, ще завърша с едно въпросче: Какво щеше да ти коства да попиташ по-нормално, да зададеш въпросите си като интелигентен човек, а не като човек, избиващ агресия и натрупаната умора от тежкия ден в този форум? Също така не мисля, че заслужих обидите ти, тъй като не бях отправил никакви подобни към теб. Но аз не съм злопаметен.
Успех !
П.С. За възрастта си близко, но не позна
Кое е познато, кое не ти не можеш да определиш. Ако за теб назоваването на нещата с истинските им имена е обида - извинявай. Аз не виждам нито една нецензурна дума, отправена към теб от мен.
И откъде знаеш как се чувства човек след работен ден? Имал ли си такъв някога?
|
Съб Ное 27, 2004 8:46 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Няма да пропусна да отбележа, че не отговори на моя въпрос.
НКС ще го бъде, дори и ти да не искаш.
|
Съб Ное 27, 2004 10:17 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Тъй като смятам, че темата се превърна в място за изясняване на лична основа, дискусията в нея приключва от този момент...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Нед Ное 28, 2004 8:50 am |
|
 |
|