Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Трябва ли ни нова стая във форума?
Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 Трябва ли ни нова стая във форума?
Мисля че ще е добре на нашия форум да се направи още един раздел и тои да е :Foreign Forum.След продажбата на Чаво в чужбина и очертаващата се на Благо виждам че феновете на Хановер проявяват интерес към нашата Славия и във форума на Хановер един техен фен ще пише в темата за Хановер.Освен това ако се направи този форум ще можем да копесподнираме със фенове на други отбори,което е супер яко.
Как мислите по въпроса?
|
Чет Юни 09, 2005 8:13 am |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Мдам много добра идея! Съгласен съм да има такава тема. Би било много хубаво да си кореспондираме с фенове от други отбори. Пък може и да ги запалим по наш'та Славия
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Чет Юни 09, 2005 2:07 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Good idea!
|
Пет Юни 10, 2005 5:50 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Мммм да, идеята вярно е добра! Аз съм ЗА!
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Пет Юни 10, 2005 11:33 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Аз също подкрепям идеята
|
Съб Юни 11, 2005 7:23 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
podkrepqm napulno ideqta!
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Съб Юни 11, 2005 8:17 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Всичко е чудесно, но кой чужденец според вас ще успее да стигне до форума при положение, че самия сайт няма английска версия...
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Съб Юни 11, 2005 9:13 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Юни 11, 2005 9:33 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
BlackWind написа: Всичко е чудесно, но кой чужденец според вас ще успее да стигне до форума при положение, че самия сайт няма английска версия...
Tova nemoje li da stane kato vapros kum horata potdarja6ti saita!?

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Юни 11, 2005 9:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Още преди няколко месеца, когато отворих теми за Славия във форумите на Славия Пр, Реал и Андерлехт техни потребители изявиха желание да пишат при нас. Даже един чех се регистрира... Сега гледам, че и от Хановер има няколко регистрации- 2 ника от новите се дублират с техни... Спира ги това, че няма обособено място където да пишат на чужди езици. Също и регистрацията им е трудничка, защото е на кирилица. Докато стигнеш да избираш език на борда, трябва да се справиш на български. Това доколкото знам няма как да се промени. Би могло да има обяснение кое какво означава в самата стая за чужденци, както е при Хановер. Може и на първо време да не се изисква регистрация за да се пише в тази чужда стая...
Това със английската версия на сайта... Вярно е проблем, но какво пък...- ние ще пускаме линкове на тяхна територия- аз поне винаги така правя...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юни 12, 2005 5:43 am |
|
 |
|