Автор |
Съобщение |
smotan
Пристрастен
|
 Dobro Predlojenie!!!
Spomniam si v nachaloto na toia polusezon v moia kvartal (bukston) imashe razlepeni obiavi ot NKS otnosno exkurzia do lovech za macha s litex... ne znam do kolko e bilo uspeshno no si misla che taka niama da stane........
Nachi spored mene triabva da se napravat primerno 2-3 hiliadi lepenki na koito da pishe dori i samo adressa na toia site, i da se razlepiat iz ciala sofia: po spirki, po bulfoni, betkomi, v tramvai, reisove....navsiakade...
shtoto sum sigoren che ima mnogo slavisti koito prosto sa zabravili che sa takiva i triabva da se napravi nesho da se vurne tehnia interes kum kluba!!!
|
Чет Май 06, 2004 2:38 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Tova e edna mnogo dobra idea ...samo che triabva da sa sas silno lepilo shoto tapacite she gi izpokasat...
|
Чет Май 06, 2004 7:43 pm |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
Dano horata ot koito zavisi osushtestviavaneto na ideiata da zabelejat temata 
|
Чет Май 06, 2004 8:20 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Прав си трябва по някакъв начин да върнем публиката!! Сигурен съм че има много Слависти,които дори за сайта не знаят!!! Абе да идва публика и това е!!!!!
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Съб Май 08, 2004 4:02 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Еми аз викам всеки да каже от кой квартал е и да го покрие. И така вместо вие двама да се разкарват, по двама-трима на квартал и готово! (това значи, че споделям идеята) Аз лично съм от Овча купел 1 (не далеч от стадион "Славия") Тук сме една малка дружинка хора и ето ни ги хората за нашият квартал 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Юни 10, 2004 1:39 pm |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
az sum ot Bukston, do 2-ro uchilishte
|
Чет Юни 10, 2004 2:59 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
gesha написа: Еми аз викам всеки да каже от кой квартал е и да го покрие. И така вместо вие двама да се разкарват, по двама-трима на квартал и готово! (това значи, че споделям идеята) Аз лично съм от Овча купел 1 (не далеч от стадион "Славия") Тук сме една малка дружинка хора и ето ни ги хората за нашият квартал 
Да, да... и тва са приказки от 1001 нощи... аз също съм от Овча Купел 1, 519 блок... навремето от тук тръгвахме едно 15-20 човека, а сега само аз и малката батерийка ходим на мачове... плюс още две момичета, на които за съжаление не им знам имената 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Юни 10, 2004 3:22 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Дяков написа: gesha написа: Еми аз викам всеки да каже от кой квартал е и да го покрие. И така вместо вие двама да се разкарват, по двама-трима на квартал и готово! (това значи, че споделям идеята) Аз лично съм от Овча купел 1 (не далеч от стадион "Славия") Тук сме една малка дружинка хора и ето ни ги хората за нашият квартал  Да, да... и тва са приказки от 1001 нощи... аз също съм от Овча Купел 1, 519 блок... навремето от тук тръгвахме едно 15-20 човека, а сега само аз и малката батерийка ходим на мачове... плюс още две момичета, на които за съжаление не им знам имената 
Батерийката ли!? Ма аз го познава. Може и тебе да те знам.  Ми що не ходиме сите заедно. Вие взимате 5-6 души и ние толко и ето! Може некой път да се събереме една сурия хора и ще ходиме (аз съм от долната част в четиристотин блоковете!)
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Юни 10, 2004 4:02 pm |
|
 |
bobkata_29
Току що регистриран
|
BlackWind написа: gesha написа: Еми аз викам всеки да каже от кой квартал е и да го покрие. И така вместо вие двама да се разкарват, по двама-трима на квартал и готово! (това значи, че споделям идеята) Аз лично съм от Овча купел 1 (не далеч от стадион "Славия") Тук сме една малка дружинка хора и ето ни ги хората за нашият квартал  Да, да... и тва са приказки от 1001 нощи... аз също съм от Овча Купел 1, 519 блок... навремето от тук тръгвахме едно 15-20 човека, а сега само аз и малката батерийка ходим на мачове... плюс още две момичета, на които за съжаление не им знам имената 
По-мургавата е мими, тази без циците е Ади!!! 
|
Чет Апр 13, 2006 7:06 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
лол 
|
Чет Апр 13, 2006 7:53 pm |
|