Автор |
Съобщение |
Nik64
Познат
|
 Вестник "Славия" се завърна
Преди няколко дни излезе първият брой на в. "Славия" на 2008 г. Както ви бях заявил в този форум - това се случи. Очаквам в най-скоро време /до ден-два/, а може и по-рано, вестникът да излезе в PDF-формат в този сайт. И тогава да го видят колкото се може повече хора.
Сега молбата ми е - рекламирайте го сред славистите, обсъждайте го, напишете дали виждате промяната, която ще продължи. Харесва ли ви изданието? И си го купувайте, а не разчитайте само на електронното издание. Със своето левче за всеки брой вие реално подпомагате каузата на "Славия" и на вестника. Повтарям отново - изданието не е комерсиално, не формира печалба, а само, когато може, плаща символични хонорари на авторите и редакторите. Но мога да кажа - горе-долу сме "вързали" бюджета за годината. Ако не се появят някакви неочаквани дупки в него, ще довършим годината. Иначе нямаше да я започваме.
Това е. Първия брой на в. "Славия" за 2008 г. е пред вас. Сега думата имат най-важните хора за всяко издание - читателите.
Лично на мен много ми е приятно, че отново сме заедно.
Николай Кръстев
19,10 ч.
|
Пет Фев 29, 2008 7:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Браво! Ай хаирлия да е! Като излезе в нета ще пусна линкове навсякъде където има смисъл. Когато имам възможност ще се запася и с броеве за раздаване.
|
Пет Фев 29, 2008 7:58 pm |
|
 |
The Untouchable
Познат
|
Много хубаво. Така и тези, които сме в чужбина ще можеме да го четем.
_________________ After the fire comes the rain
After the pleasure there\'s pain
|
Съб Мар 01, 2008 7:36 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Супер новина! Нека всеки помогне както може, било то с купуването на вестника, с пропагандирането му или по друг начин. А на тези, които го правят - здраве и попътен вятър и дано скоро сегашния формат се окаже малък да побере радостните събития за нас!
|
Нед Мар 02, 2008 1:05 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
От днес може да четете последния брой на вестника като си го изтеглите от www.slaviasofia.com 
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Вто Мар 25, 2008 1:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
И двата броя от тази година могат да се четат онлайн. Първият брой например не го бях чел и опцията ми свърши страхотна работа.
Екипът се е постарал страхотно. Вестникът е качен в много удобен формат - става хем да си го четеш онлайн без да имаш съмнение, че не са всички статиите, хем може да се разпечата 1:1.
|
Чет Мар 27, 2008 11:25 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Новият брой също може да се изтегли вече. Браво на екипа за бързото качване. Ще ми се повече потребители да споделят впечатленията си, за да окуражим тези хора.
|
Съб Апр 19, 2008 10:33 am |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Свалям шапка на авторите и на всички, които участват пряко или косвено за издаването на вестника. Очевидни са промените, дано продължават да ни радват с нови идеи и за в бъдеще. Успех!
|
Вто Апр 22, 2008 9:35 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Определено има добри попадения в новите рубрики. Поздравления за авторите! Аз ще продължавам да си го купувам, независимо от електронното му издание. 
|
Сря Апр 23, 2008 2:41 pm |
|
 |
|