Играч на мача Черно море - Славия
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
danovsky написа: Altafini написа: Петър Кюмурджиев Голям мръсник е бил 
Ако трябва да бъдем искрени, трябва вкупом да гласуваме за Сашко Александров  Ама не може, пусти регламент...
По една велика случайност бях на мача.Сутринта ме изстреляха към Варна да рАботя, сега се връщам (буквално преди минути).Утре ще дам глас и ще кажа някои неща за играта, сега съм твърде преуморен.
|
Съб Мар 10, 2007 11:09 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: danovsky написа: Altafini написа: Петър Кюмурджиев Голям мръсник е бил  Ако трябва да бъдем искрени, трябва вкупом да гласуваме за Сашко Александров  Ама не може, пусти регламент...  По една велика случайност бях на мача.Сутринта ме изстреляха към Варна да рАботя, сега се връщам (буквално преди минути).Утре ще дам глас и ще кажа някои неща за играта, сега съм твърде преуморен.
Ще очаквам коментара ти за играта с интерес!
|
Съб Мар 10, 2007 11:52 pm |
|
 |
SLAVIA_ULTRAS
Напреднал
|
Emo Petrov
|
Съб Мар 10, 2007 11:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
FeverNew написа: bodzhov_zv написа: danovsky написа: Altafini написа: Петър Кюмурджиев Голям мръсник е бил  Ако трябва да бъдем искрени, трябва вкупом да гласуваме за Сашко Александров  Ама не може, пусти регламент...  По една велика случайност бях на мача.Сутринта ме изстреляха към Варна да рАботя, сега се връщам (буквално преди минути).Утре ще дам глас и ще кажа някои неща за играта, сега съм твърде преуморен. Ще очаквам коментара ти за играта с интерес!
Добре, ето го сега...
Първо... Гласувам за...Тодор Колев. Така се подигра с момченцето, което е "в полезрението на ""Левски"", че го принуди да изчисти във вратата си. Като цяло той свърши много работа и в дефанзивен план.
Вече съм сигурен, че ще подобри собствения си рекорд от 18 гола в "А"група (със ""Спартак"" (Пл), а му пожелавам и мечтата му да играе в националния да се сбъдне. Ако поддържа нивото до края на сезона и продължи така и през следващия, със сигурност Стоичков ще го извика поне от кумова срама. Нищо, че имаме много нападатели...
анкетата е за играч на мача, но... Както казах и пред един техен вестник, който правеше анкетка, мачът бе спечелен от Альоша Андонов. С дефанзивна тактика (ние нямаме изпълнители да притискаме папурите във Варна), с точни указания, той даде шанс на момчетата да се преборят в този мач. Ей това е разликата между Андонов и Ратковци и Губчевци... Осъзнава какви са реалните сили и винаги може да забърка бетонец с наличните футболисти. И да спечели точка или три. Както стана днес, както стана и срещу "говедата" пролетта...
Емо Петров също игра добре, но като че ли просто си свърши работата, която трябва да свърши. Кюмюрджиев направи някои неща, други не...
Абе, не ми се влиза в подробности сега. Целият отбор се пребори мъжки за победата и всеки има заслуга за трите точки.
Но най- вече Сашко 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Мар 11, 2007 12:30 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
След такава измъчена и изстрадана победа добра дума заслужават всички, които са се раздали на терена. И Илийката, който е трябвало да напусне с разцепен крак, и Карата, който видях с "чалма" на главата, и останалите, които без да блестят са си свършили добре работата. Най-изявени обаче бяха Кюмюрджиев (с най-висока оценка от "Трето полувреме", Тошко Колев (който принуди домакините да си вкарат гол) и Емо Петров, който не сбърка нито веднъж!
Гласувам за Емо Петров!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Мар 11, 2007 12:58 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
Гласувам за Петър Кюмюрджиев, защото игра много добре, жалко че не вкара гол, а можеше да го направи накрая. Освен това, не му пука от нищо и се раздава на всеки пост, на който го поставят. Дойде от Черноморец като централен защитник, тука стана последователно десен бек, ляв бек, а сега играе като ляв халф!!!
Иначе поздравления за целия отбор!
|
Нед Мар 11, 2007 1:06 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Според мен мястото си му е в защита, имаме достатъчно халфове за да го ползват и него като такъв. В 57 минута отигра като защитник едно 1000% положение за гол.
Нед Мар 11, 2007 1:08 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Тодор Колев

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Мар 11, 2007 3:47 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Гласувам за Асен Караславов! В една такава измъчена победа капитана има много важна роля 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Мар 11, 2007 11:09 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Емил Петров.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Мар 12, 2007 8:15 am |
|
 |
|