Любимец на публиката 2006/2007: Играч на мача срещу Беласица
Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Мммм че аз бях на мача и гласувах за Карата! Не са съвсем 0!!!
Чет Авг 10, 2006 9:55 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
mito00 написа: Мммм че аз бях на мача и гласувах за Карата! Не са съвсем 0!!!
Извинявай, сбъркал съм, станаха 7:1 и 1:7.
_________________ 1913
|
Чет Авг 10, 2006 10:01 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
А така!!!
Аве не се палете!!! Нека който иска да си гласува, пък дали е бил на мача е друго, по добре да се направи класация кой най-често посещава мачовете! МОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!
Чет Авг 10, 2006 10:03 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
тотално сте изтрещяли,тотално.
|
Чет Авг 10, 2006 10:06 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
не съм гледал мача...само репортаж...от видяното наистина Ники Петров ми напълни душата. Емо Петров обаче също се е представил блестящо, така че най-добре да дам по половин глас за двамата.
|
Пет Авг 11, 2006 1:18 am |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
Божо написа: mito00 написа: Мммм че аз бях на мача и гласувах за Карата! Не са съвсем 0!!! Извинявай, сбъркал съм, станаха 7:1 и 1:7.
по данни на министерството на финансите, които са събрани от беласица ад, на мача е имало 3109 души. 3109 билета, заверени и издадени от министерство на финансите, са продадени... познаваш ли ги всичките по физиономия? ако не ги познаваш, няма какво да пишеш призиви и да ломотиш. защото няма начин някой да открие кой точно е писал мненията, ако не е сезирал мвр и прокуратурата. екипа на форума ( няма да им изброявам никовете) могат да разберат ОТКЪДЕ е писано. ако го разгласят, може да ги ОСЪДЯ за разгласяване на лична информация.
като искаш да е "реална класацията" вземи една тетрадчица и събирай гласовете по време на мачовете. срещу лична карта, проба за кръв, проба за урина и проба за алкохол ако ти е кеф.
|
Пет Авг 11, 2006 1:36 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
beli_bogove написа: Божо написа: mito00 написа: Мммм че аз бях на мача и гласувах за Карата! Не са съвсем 0!!! Извинявай, сбъркал съм, станаха 7:1 и 1:7. като искаш да е "реална класацията" вземи една тетрадчица и събирай гласовете по време на мачовете. срещу лична карта, проба за кръв, проба за урина и проба за алкохол ако ти е кеф.
Ще подмина "любезността" ти и ще ти задам един въпрос:
Защо демокрацията позволява на всеки, на който му хрумне да гласува за тази класация, а същата тази демокрация не позволява да се отправят призиви да не гласуват тези, които не са гледали мача?
_________________ 1913
|
Пет Авг 11, 2006 2:20 am |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
Божо написа: beli_bogove написа: Божо написа: mito00 написа: Мммм че аз бях на мача и гласувах за Карата! Не са съвсем 0!!! Извинявай, сбъркал съм, станаха 7:1 и 1:7. като искаш да е "реална класацията" вземи една тетрадчица и събирай гласовете по време на мачовете. срещу лична карта, проба за кръв, проба за урина и проба за алкохол ако ти е кеф. Ще подмина "любезността" ти и ще ти задам един въпрос: Защо демокрацията позволява на всеки, на който му хрумне да гласува за тази класация, а същата тази демокрация не позволява да се отправят призиви да не гласуват тези, които не са гледали мача?
ще подминана претенциите, че си демократичен човек.а защо смяташ, че е демократичен само този, който има твоето мнение?
и не смяташ ли, че ми е досадно да ти чета многобройните призиви, след като искам само да се информирам за класацията?
|
Пет Авг 11, 2006 2:24 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Ще ти отговоря на лично съобщение, за да не превръщаме темата в чат.
Моля някой от модераторите да изтрие призива ми и всички излишни мнения, които той породи!
_________________ 1913
|
Пет Авг 11, 2006 2:28 am |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
разбрахме се на лично съобщение. всеки е прав за себе си. да живей славия, да е жив и здрав ник! да са живи и здрави всички и да гласуват както намерят за добре!
|
Пет Авг 11, 2006 4:04 am |
|
 |
|