ЛЮБИМЕЦ НА ПУБЛИКАТА: СЛАВИЯ - Черно море - продължаваме!
Пускам темата по- рано от обикновено, за да ви напомня, че утре подновяваме гласуването за наградата на НКС- "Любимец на публиката"
За незапознатите ще припомня основните неща.
1. Всеки регистриран потребител има право на един глас за един футболист, взел участие в мача.
2. Гласува се само в точно и ясно обособена тема (тази е такава), може да е пусната от всеки, който се е сетил пръв. (Ако решите да пуснете темата, моля проверете дали някой не ви е изпреварил и в заглавието обозначете ясно и точно за какво е темата).
3. Анкетата се пуска в деня на мача (днес е изключение) и приключва в деня на следващата официална футболна среща на мъжкия отбор на Славия, но анкетата е активна не по- малко от 7 дни, след което се заключва от мен. Дотогава може да се гласува.
4. Гласовете за всеки кръг се сумират. Футболистът с най- много гласове получава званието Играч на мача. След това гласовете се обръщат в проценти, а процентите - в точки за генералното класиране ( например в даден кръг са гласували 20 души. Драган Драганов се е харесал на 5 души, значи е получил 25% от гласовете и активът му в генералното класиране ще се увеличи с 25 точки).
5. Гласуването за съответен мач е валидно, ако са получени минимум 10 гласа. Това се налага, за да не се получават изкривявания на резултатите.
6. В темите за гласуване стават интересни дискусии, което е добре, но моля
точно и ясно да укажете за кого гласувате. Глас от рода на "Харесаха ми Иван и Тошо, но и Драган заслужава добри думи"
не се зачита. Глас от рода на " Харесаха ми Тошо и Гошо, но
гласувам за Иван
"се зачита.
7. Моля гласувайте след като мачът е завършил. Не е сериозно да гласувате преди да са изтекли 90-те минути, защото всичко може да се случи.
8. Правилата подлежат на дискусии и промени, но само между сезоните, а не в движение.
Малко дълго стана, но колкото и да се уточняват нещата, винаги има някой неразбрал, някой недоволен
Успех! Гласувайте по съвест и нека най- добрият футболист, в жестока конкуренция,да получи наградата- от това само ще спечели Славия!