|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
10. ""Спартак""(Пл) - "Славия" (КБ, 1/16 финал)
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Правилникът си е правилник. Иначе съм съгласен, че доста нелепо изглежда тази анкета след позора в Плевен. Бих апелирал към потребителите на форума, ако смятат, че никой не заслужава да бъде отличен да използват опцията "няма такъв" (така ще направя аз), но да дадат глас. Така ще покажем, че сме на по-високо ниво от тези, които разходиха фланелките.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Сеп 23, 2015 6:19 pm |
|
 |
Bibs
Напреднал
|
 Re: 10. """"Спартак""""(Пл) - "Славия" (КБ, 1/16 финал)
Аз не разбирам как може да се гласува за някой,при положение че много от тук гласуващите не са присъствали на мача.Аз няма да гласувам!Тва,че сме паднали не означава,че някои не се е справил добре със задачата си.
|
Сря Сеп 23, 2015 6:39 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: 10. """""Спартак"""""(Пл) - "Славия" (КБ, 1/16 финал)
Bibs написа: Аз не разбирам как може да се гласува за някой,при положение че много от тук гласуващите не са присъствали на мача. Това е дискутирано 863 пъти през последните 11 години. Регламентът не е най-доброто, което може да се измисли, но и не може да се сътвори по-добър.
|
Сря Сеп 23, 2015 6:53 pm |
|
 |
ivo1913
Току що регистриран
|
 Re: 10. """Спартак"""(Пл) - "Славия" (КБ, 1/16 финал)
Гласувах, но очаквах все пак някаква дискусия за поредния резил. Най-успелият гост пада от третодивизионен отбор, защото вероятно купата не му е приоритет, просто има големи амбиции в първенството и европейските турнири. Една заплата на футболист в Лудогорец била колкото на целия бял отбор възнаграждението. Като че ли насила са подписвали договорите. Сигурно в Плевен големи пари се раздават. Ако дадем на тези наши звезди заплата колкото на Роналдо ще ни заведат ли на финал за Шампионска лига? Заплатите не се получават, те се заслужават. Гледах ги с "Левски" на стадиона, отчайващи - такава липса на желание и качества, на елементарна амбиция и спортно сърце, защото футбола се играе със сърце, а не по задължение. За мача с Локомотив Пд, които също не са нищо особено, като изключим Карагерен, не очаквам нищо повече от един оптимистичен "х", да не забравяме как ги бихме на откриването. Мисля си обаче че шансовете ни да завършим накрая във втората петица, макар и с много усилия са реално постижими с материала с който разполагаме. Славия играеше с провинциалните отбори пред 15000 публика, ама имаше какво и кой да се гледа, сега жалко за децата - мислят си че отиват на мач, а то пълен кич. И преди се е случвало да загубим от по-слаби отбори, но имахме потенциал да бием всеки и то с разлика и с красива игра.
|
Сря Сеп 23, 2015 8:18 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: 10. """"Спартак""""(Пл) - "Славия" (КБ, 1/16 финал)
ivo1913 написа: Гласувах, но очаквах все пак някаква дискусия за поредния резил. Най-успелият гост пада от третодивизионен отбор, защото вероятно купата не му е приоритет, просто има големи амбиции в първенството и европейските турнири. Една заплата на футболист в Лудогорец била колкото на целия бял отбор възнаграждението. Като че ли насила са подписвали договорите. Сигурно в Плевен големи пари се раздават. Ако дадем на тези наши звезди заплата колкото на Роналдо ще ни заведат ли на финал за Шампионска лига? Заплатите не се получават, те се заслужават. Гледах ги с ""Левски"" на стадиона, отчайващи - такава липса на желание и качества, на елементарна амбиция и спортно сърце, защото футбола се играе със сърце, а не по задължение. За мача с Локомотив Пд, които също не са нищо особено, като изключим Карагерен, не очаквам нищо повече от един оптимистичен "х", да не забравяме как ги бихме на откриването. Мисля си обаче че шансовете ни да завършим накрая във втората петица, макар и с много усилия са реално постижими с материала с който разполагаме. Славия играеше с провинциалните отбори пред 15000 публика, ама имаше какво и кой да се гледа, сега жалко за децата - мислят си че отиват на мач, а то пълен кич. И преди се е случвало да загубим от по-слаби отбори, но имахме потенциал да бием всеки и то с разлика и с красива игра. Уважавам мнението ти и го подкрепям на 1000000000000%. Но във форума има специални теми, в които всеки може да се изкаже. Също така може да отвори и нова тема и да нахрани всички, които сметне за добре. Тук просто гласуваме или не.
|
Сря Сеп 23, 2015 9:29 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|