Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 05, 2025 5:44 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Черно море - Славия ( 5 кръг ПЛ ) 11.08. от 18:45 ч. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Отговори с цитат
Мнение Re: Черно море - Славия ( 5 кръг ПЛ ) 11.08. от 18:45 ч.
2:0.

Пет Авг 11, 2017 4:38 pm
Докладвай
Профил
Администратор
Аватар

Отговори с цитат
Мнение Re: Черно море - Славия ( 5 кръг ПЛ ) 11.08. от 18:45 ч.
Разцъквах из форума сутринта и забелязах, че в работата като админ съм допуснал една сериозна грешка. Временно замествам venci_1913 в пускането на темите за мачовете във форум "Футбол". Обикновено тези теми пускаме като "Важна тема", за да стоят в най-горния пласт на съответния форум, но в конкретния случай съм се объркал и съм я пуснал като "Съобщение". Така темата излиза като акцент във всички форуми (нещо, което правим за Любимец на Публиката, но там грешка не може да стане). Съответно white eagle вероятно е влязъл в "Игри с прогнози" и е помислил, че това е темата за надпреварата с точни резултати. Още на 6.08. е дал покъртително точна прогноза. Тъй като истинската тема за прогнози е пусната от service_crew доста по-късно, не можах да обединя мнението в точната тема. Моля service_crew, ако прецени, да признае прогнозата на white eagle за подадена коректно в играта. Разбира се, ако другите нямат нищо против, но и без това има много мачове до края, а пък и не бива заради грешката на Сульо или Пульо да страда коректен потребител. Държа да упомена, че може би се сещам кой е човека, но не съм сигурен и даже със сигурност невинаги сме на едно мнение.
Извинявам се на всички за неудобството!

Цитат:
: "Черно море" - "Славия"
Мнениеот white eagle » Нед Авг 06, 2017 11:55 am

1:1 Йомов

viewtopic.php?f=2&t=5949

Вто Авг 15, 2017 10:54 am
Докладвай
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 12 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2