Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 11:16 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 "Славия" - "Локомотив" (Сф) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - "Локомотив" (Сф)
Да игра Шалаев днес но нека не бързаме със суперлативите.

Пет Авг 16, 2013 10:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Само дано някой не си помисли, че нещо се е променило, че Чуки всъщност е много талантлив и сега ще запише серия от победи, че играчите ни всъщност са добри или нещо такова :lol: :lol: :lol: Смятам, че славистите сме достатъчно интелигентни и не сме първосигнални, за да се заблуждаваме от една предизвестена победа над Локо (Сф). :wink: Лично мен трудно могат да ме убедят, че открай време мачовете ни с буферите не се решават предварително от Венци и Гигов, така че аз на тая победа не се радвам въобще. Не се учудвайте пак да ги спасяваме, когато е необходимо. Истинското ни лице ще се види в Пловдив и Ловеч, само че честно казано отсега ме е страх да го видя това лице ...

Пет Авг 16, 2013 10:08 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Изобщо не смятам, че Буки има някаква вина за станалото днес, напротив, при 2-1, сигурно се е напикал, след като изобщо не ставаше от пейката и не реагираше. Добре че Дебелият "бетонира" 3-те точки преди мача. Не знам защо Букчо бе поздравен след края на мача, пълен смех..

Шалаев е класа. Просто я пипа, личи си. Адски се раздаде това момче, след края на мача се строполи на тревата от умора...

Пет Авг 16, 2013 11:20 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Парадоксално е но точно Шааев има най ниска оценка от нашите в "Меридиан мач".

Съб Авг 17, 2013 12:46 pm
Профил
Администратор
Аватар

Не беше замесен в нито един от важните моменти в мача. Наистина е много добър, да кажем в ТОП 10 на футболистите, които са минали през "Славия" в последните три сезона, но специално за този мач го хвалите повече отколкото заслужава. Не, че има нещо лошо пв това - напротив. Винаги съм бил за споделяне на ЛИЧНОТО мнение на всеки, каквото и да е то. Та моето лично мнение конкретно за мача е, че Шалаев показа добра индивидуална техника, има нелошо виждане за играта и ситуациите на терена, спря 2 атаки на "Локо", но заедно с Желев е леко виновен за гола на Маркиньос. Направи в градивен план някои добри неща, но от тях не произлезе нито една опасност пред вратата на Митрев. Затова и оценката му в "Мач" е добра, но най-ниска от на всички.

Съб Авг 17, 2013 3:57 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Добре, че все пак го има русначето, че иначе Сандански щеше да ни мъчи цял сезон :oops:

Съб Авг 17, 2013 5:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Спокойно няма как да не ни мъчи вече след напускането на Трошко ЦСКянчев.

Пон Авг 19, 2013 10:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4