Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 5:37 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 "Славия" срещу грандовете 

Колко точки ще вземем от ТКЗС?
6 23%  23%  [ 7 ]
4 10%  10%  [ 3 ]
3 3%  3%  [ 1 ]
2 6%  6%  [ 2 ]
1 6%  6%  [ 2 ]
0 52%  52%  [ 16 ]
Общо гласове : 31

"Славия" срещу грандовете 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: "Славия" срещу грандовете
seth написа:
Гласовете са поне 3 и идват на не повече от метър зад апарата. Пълна постановка, жалко, че има хора, които се подвеждат. Още по-жалкото е, че има хора, които си плюват най-добрите играчи - Петков и Курдов били говеда, Меси бил не знам къв си, Галин бил ревльо...
За тях идеалния отбор е Сандански, Велков, Александров, вождени естествено от Букарев. Очевидно такива хора заслужават състоянието, в което се намира Славия в момента.

Не видях Меси да е бил споменаван.

Общо взето нищо не казваш е мнението си, а преиначаваш чуждите.

Радвай си се на споменатите футболисти, радвай се, явно поведението и състоянието на Славия отговаря на твоите представи за това, какъв отбор трябва да сме и каква би трябвало да ни е идентичността.

Пон Окт 07, 2013 3:22 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

И понеже явно ви е трудно да четете чуждите мнения, пак ще повторя. Абсолютно никакво значение няма появилото се видео с Петков. Дали ги е казал тия неща, все тая.

Той се е доказал в безброй други ситуации, за които болшинството от вас го толерирате и съответно си заслужавате това унижение. Съжалявам, и аз съм безкрайно ядосан, но основните причини намирам друдаде.

Пон Окт 07, 2013 3:24 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Не виждам защо преиначаваш нещата. Не съм имал предвид теб, а правя обобщение на картината. Ако имах предвид теб, щях да те цитирам, както си направил ти с моя коментар. Състоянието на Славия не е такова заради Петков, Меси, Курдов и Галин, а въпреки тях.

Пон Окт 07, 2013 3:27 pm
Профил WWW
Луд за връзване

seth написа:
Не виждам защо преиначаваш нещата. Не съм имал предвид теб, а правя обобщение на картината. Ако имах предвид теб, щях да те цитирам, както си направил ти с моя коментар. Състоянието на Славия не е такова заради Петков, Меси, Курдов и Галин, а въпреки тях.

Добре, казах така, защото аз поставих до някъде темата. Както и да е.

Харесвам в различна степен всичките като футболисти, но не възприемам поведението и характера им, нещо, което според мен е по-важно. Защото същото поведение страдаме на всички нива в отбора. И най-накрая то оказва влияние и върху играта.

Не визирам Меси, момчето си мълчи и не занимава с чужди отбори и агитки. Дори Славия да не му е на сърцето, засега не го е показал и не се е държал унизително спрямо белите фенове, както Петков, Галин и Курдов многократно.

Пон Окт 07, 2013 4:04 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

asterix написа:
seth написа:

Добре, казах така, защото аз поставих до някъде темата. Както и да е.

Харесвам в различна степен всичките като футболисти, но не възприемам поведението и характера им, нещо, което според мен е по-важно. Защото същото поведение страдаме на всички нива в отбора. И най-накрая то оказва влияние и върху играта.

Не визирам Меси, момчето си мълчи и не занимава с чужди отбори и агитки. Дори Славия да не му е на сърцето, засега не го е показал и не се е държал унизително спрямо белите фенове, както Петков, Галин и Курдов многократно.

Прав си до известна степен, но имаме само 4-5 имена в отбора, които стават за А група. Всичко останало, най-вече президента и треньора, е леш. А ние сме се захванали точно с тия 4-5, които знаят за какво става въпрос във футбола. После се чудим що били 200 души на мача, а не 2000. Ми, ние не си признаваме авторитетите в отбора и признаваме за такива разни неща, които като цяло нямат отношение към футбола. Това ни е трагедията.

Пон Окт 07, 2013 4:24 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Гневът трябва да бъде насочен към главните виновници за състоянието на Славия в момента - това е на първо място Дебелата свиня и на второ, Асен Чукундурев. :wink: А не помежду ни, не и към отделни играчи, колкото и големи простаци или некадърници да са те. Защото играчите са само следствието, първопричините са безумното управление и превръщането в кочина на този славен някога клуб. Толкова сме слаби в момента, че само остава да си махнем и вратарят и голмайсторът, само това липсва ...

Че Гошо Петков и Курдов са цървули, селяндури, простаци, тъпи говеда - не знам някой да го оспорва ? :wink: На този етап обаче единствено те заедно с Меси и Галин могат да ни измъкнат от простотиите на Свинята и Смешника.

Пон Окт 07, 2013 6:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Стига сте обвинявали Дебелия. Човекът си е поставен и си върши работата. Без него - няма да ни има. Той може да реди състава, което означава, че Чуки е послушко, няма чест, достоинство и морал да си вземе чукалата и да каже истината. Тъпа марионетка, която не заслужава уважение. Какви футболисти сме имали ? Ми аз ли съм ги докарал, аз ли да им водя тренировките ? В момента Чуки и Ку-кушев излизат по-виновни и от Дебелия, защото си дават гъза, стискат си ръката с него и му играят на свирката. Такива хора не заслужават уважение !

Пон Окт 07, 2013 9:12 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Така е, тия футболисти са следствие. Но ние като фенове, ако се обединим под някаква форма срещу тяхното поведение, атакуваме и Венци, който ги е докарал и толелирал. Не мислите ли?

Пон Окт 07, 2013 10:25 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9