Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 3:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
 Писмо 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение МИСЛЯ,ЧЕ ТАКА ТРЯБВА !!!
Националният клуб на слависта" (НКС) е надпартийна организация, обединяваща всички привърженици на "Славия".

....................................................................................................

Дейността на НКС е многостранна – от организиране, в съдействие със спортните клубове, на екскурзии, през изработване на различни рекламни и агитационни материали, до извършване на възпитателна работа с цел затвърждаване на славистките ценности и добродетели.

ЕТО,ОТКЪДЕ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ИНИЦИАТИВАТА,А НИЕ ТРЯБВА ДА Я ПОДКРЕПИМ !!!
КАКТО КАЗАХ ПРЕДИ-В СТРАНАТА ИМА СЕКЦИИ НА НКС-ДА СЕ НАПИШЕ ПИСМО И ДА СЕ РАЗПРАТИ ДО ВСИЧКИ-НЯМА КОЙ ДА НЕ ГО ПОДКРЕПИ! НОЖА Е ОПРЯЛ ДО КОКАЛА-ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА !!!
ИНАЧЕ ,ЗА КАКВО Е ТОЗИ НКС !?!?!?

ДА СЪЩЕСТВУВА САМО НА КНИГА!?!??

Чет Юни 16, 2005 10:17 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ауууу...... приятелю знаеш ли лафа "едно си баба знае едно си баба бае " в този случай в точност се отнася за теб !!!!
Ние всички знаем какво е НКС и няма смисъл да се правиш на умник като ни го убесняваш !!! Щото отстрани е много лесно да даваш мнение..... и препоръки, като си толкова отворен що ти ненапишеш писмото..... ???? Изобщо да те питам бил ли си поне на 10 мача на СЛАВИЯ през живота си........????( само за твое осведомение......: ходя на мачове вече 12 години.........като за този ппериод имам над 200 мача на които съм бил на Славия, независимо къде сме играли и с кого.....прал и шил съм знамената на агитката.....бил съм винаги в нея,викал съм до като не оставал без глас!!! Когато можеш да се похвалиш с подобно нещо.....ще може и да даваш препораки!!!!)
Знаеш ли какво, много е лесно когато трябва да се направи нещо да се иска някой друг да го направи........ а ти само да изразяваш подкрепа......и да се криеш зад някой......!!!!
Пак ви казвам 90 % от вас хората които нон стоп балват идеи и предложения ( аз определям такива хола като ЛАЙНОМЕТИ) не са си напънали задницити да свършат нещо.......само давате акъл.....!!!!
Така не става......!!! Защото не може само 5/6 души да правят нещо а другите да дават акъл!!!

ВИНАГИ С ВАС !

Чет Юни 16, 2005 12:06 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
МОМЧЕНЦЕ,СТЕФАНЧО,
ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ НЕ СЪМ МОГЪЛ НА БЪДА НА 200 МАЧА НА СЛАВИЯ,/СИЛИСТРА Е ТВЪРДЕ ДАЛЕЧЕ ОТ СОФИЯ/,НО ТОВА НЕ МЕ ПРАВИ ПО МАЛЪК СЛАВИСТ ОТ ТЕБЕ!
НА 53 Г СЪМ,СЛАВИСТ СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ 45 Г., И СЪМ ХОДИЛ НА МАЧОВЕ В РУСЕ,ВАРНА,ДОБРИЧ,/ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ ТОЛБУХИН,ТОВА ПОМНИШ ЛИ ГО?/,ШУМЕН -БРАХ СРАМА 1982 Г,ГОРНА ОРЯХОВИЦА,ВЕЛИКО ТЪРНОВО,ПЛЕВЕН...
ТАКА,ЧЕ НЕКА ДА НЕ ГИ МЕРИМ-ПРОСТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА СРАВНЕНИЕ.

И ТОВА,ЗА ЛАЙНОМЕТА МОЖЕШЕ ДА СИ ГО СПЕСТИШ,ПРОСТО ТОВА Е ФОРУМ НА СЛАВИСТИТЕ-ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА,ПРОСТО НЕ ГО ЦАПАЙ!!!!

САМО СЛАВИЯ !!!

Чет Юни 16, 2005 12:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
white_man написа:
МОМЧЕНЦЕ,СТЕФАНЧО,
ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ НЕ СЪМ МОГЪЛ НА БЪДА НА 200 МАЧА НА СЛАВИЯ,/СИЛИСТРА Е ТВЪРДЕ ДАЛЕЧЕ ОТ СОФИЯ/,НО ТОВА НЕ МЕ ПРАВИ ПО МАЛЪК СЛАВИСТ ОТ ТЕБЕ!
НА 53 Г СЪМ,СЛАВИСТ СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ 45 Г., И СЪМ ХОДИЛ НА МАЧОВЕ В РУСЕ,ВАРНА,ДОБРИЧ,/ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ ТОЛБУХИН,ТОВА ПОМНИШ ЛИ ГО?/,ШУМЕН -БРАХ СРАМА 1982 Г,ГОРНА ОРЯХОВИЦА,ВЕЛИКО ТЪРНОВО,ПЛЕВЕН...
ТАКА,ЧЕ НЕКА ДА НЕ ГИ МЕРИМ-ПРОСТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА СРАВНЕНИЕ.

И ТОВА,ЗА ЛАЙНОМЕТА МОЖЕШЕ ДА СИ ГО СПЕСТИШ,ПРОСТО ТОВА Е ФОРУМ НА СЛАВИСТИТЕ-ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА,ПРОСТО НЕ ГО ЦАПАЙ!!!!

САМО СЛАВИЯ !!!

Добре...... :) " ГОЛЯМ СЛАВИСТ СИ" Но като гледам никъде в мнението ти не засягаш темата за работата която има да се върши , следователно очакваш да я свърши някой друг а после да се биеш в гърдите и да казваш ето " ние пратихме писмо.... велики фенове сме...."

Ама не вървиш приятелю........
Това за лайномета.... беше за хората които дават само препоръки и не вършат нищо....не съм визирал никой конкретно....., но щом ти сам се причисляваш в тази категория ,значи проблема си е изцяло твой !!!!

Доколкото за писмото.... то се е видяло.... ние ще си го направим..... до средата на следващата седмица ви гарантирам че писмото ще бъде готово и ще ви се предостави......!!!!

ВИНАГИ С ВАС !

Чет Юни 16, 2005 10:57 pm
Профил ICQ YIM WWW
Познат

Мнение 
Стефане, за някои неща си прав - за други не си. Няма смисъл отделно да "сядате" да пишете нещо и после да "кажете" ето пак "ние" свършихме черната работа. На това му се вика self-fulfilling prophecy - още от началото някой почва "никой няма да го свърши", "много е късно за писмо", "много се говори нищо не се прави" и накрая като нищо предсказанието се сбъдва, щото никой наистина нищо не прави и се завършва с "видяхте ли? ние ви казахме?" ;-)))

Пуснал съм втора редакция на писмото. Който иска и най-важното МОЖЕ да помогне с редакция да заповяда. Който не може, но подкрепя инициативата е добре дошъл също. Аз не виждам смисъл 50 души да пишат едно писмо. Това тряба да се свърши най-много от 3-ма или 4-ма и после, който е несъгласен с крайния вариант да напише препоръките си, а който е - направо да подписва.

Целта на това писмо е да покажем на ръководството, медиите и другите првърженици, че агитката не е безразлична и не е съгласна с "ролята" на отбора в първенството.

Чет Юни 16, 2005 11:35 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Дискусията продължава ТУК

Чет Юни 16, 2005 11:56 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5