Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 3:30 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Писмото 2 
Автор Съобщение
Познат

Мнение 
Добре, изтриваме изречението "Не е ли срамно да си ръководител вече десетилетие на най-стария софийски клуб и да допуснеш останалите два титолувани софийски клуба да имат по-добри стадиони от твоя?" , което звучи малко заядливо и не е в тон с останалите заявки.

Обаче, предлагам ви да остане като искане, за да знаят от Славия, че не сме нито слепи, нито глухи (чувал съм неприятни подигравки по наш адрес именно заради стаидона + терена).

Ето как ще изглежда абзаца редактиран:

"Славия има десетки хиляди привърженици из цялата страна, но непостоянството в играта и честата смяна на треньори са едни от причините зрителския интерес към отбора да е стигнал критичнен минимум. В интернет пространството се изтъкват и други. Като например неуредения "приятелските" мачове с така наречените грандове в българския футбол през последните години и услужливото подаряване на точки на временно нуждаещи се отбори. Сигурни сме, че тези коментари имат за цел да ударят по имиджа на клуба, но се питаме защо отбора и ръководството от години дават поводи за разпространението на такива слухове?

Неуредиците по стадиона също отблъснаха част от публиката. Знаем, че в последните години ръководството направи усилия да модернизира сектор А, но смятаме че това не е достатъчно, за да може Славия да играе срещи от европейските турнири в Овча Купел. Бихме искали облика на стадиона да бъде в крачка поне с останалите софийски "грандове".

Ако наистина смятате, че ще е глупаво да говорим за стадиона - ще махнем цялото, но според мен в едно такова писмо трябва да си кажем всичко. Гледах наскоро мачове от пролетния полусезон - ами то дори и терена ни е ужасен. Не може без качествен стадион да искаме европейски турнири.

Предлагам ви, лека-полека този понеделник да завършим писмото, а във вторник да го подпишем и разпространим може би първо до членовете на НКС (не знам точно как), а после след като други подпишат и до медиите.

Пет Юни 17, 2005 7:07 pm
Профил
Познат

Мнение 
Слависта, наистина писмото на Локо Пд завършва добре. По-късно ще пусна преложение за край, като взема предвид и твоето.

Пет Юни 17, 2005 7:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
OK. Radvam se, che pochti vsichko e zavursheno. Mejdu drigoto tozi abzac za stadiona koito si napisal naistina zvuchi mnogo dobre i az predlagam da go ostavim.

Съб Юни 18, 2005 3:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И на мен ми харесва така... много добре си го преправил!!! И аз съм за оставането му в този вид!!!!

ВИНАГИ С ВАС !

Съб Юни 18, 2005 7:39 pm
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2