|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Треньорски барометър за януари
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
Велев 2010 ЮЛИ - 39% АВГУСТ - 12% СЕПТЕМВРИ - 22% ОКТОМВРИ - 49% НОЕМВРИ - 42% ДЕКЕМВРИ - 70% 2011 ЯНУАРИ - 77% ФЕВРУАРИ - 62% МАРТ - 43% АПРИЛ - 53% МАЙ - 19% Кушев ЮНИ - 48% ЮЛИ - 76% АВГУСТ - 60% СЕПТЕМВРИ - 35% ОКТОМВРИ - 65% НОЕМВРИ - 60% ДЕКЕМВРИ - 70% 2012 ЯНУАРИ - 75% ФЕВРУАРИ - 55% МАРТ - 41% АПРИЛ - 43% МАЙ - 19% ЮНИ - 23% ЮЛИ - 20% АВГУСТ - 14% СЕПТЕМВРИ - 35% ОКТОМВРИ - 6% НОЕМВРИ - 7% Вуцов ДЕКЕМВРИ 98% 2013 ЯНУАРИ - 90% ФЕВРУАРИ - 82% МАРТ - 91% АПРИЛ - 63% МАЙ - 60% ЮНИ - 57% Букарев ЮНИ 62% ЮЛИ 30% АВГУСТ 15 % СЕПТЕМВРИ 28% ОКТОМВРИ - 7% Радуканов ОКТОМВРИ - 69% НОЕМВРИ - 86% ДЕКЕМВРИ - 83%
Най-високо 1. Вуцов, декември 2012 - 98% 2. Вуцов, март 2013 - 91% 3. Вуцов, януари 2013 - 90%
Най-ниско 1. Кушев, октомври 2012 - 6% 2-3. Кушев, ноември 2012 - 7% 2-3. Букарев, октомври 2013 - 7%
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Яну 28, 2014 12:25 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Треньорски барометър за януари
Със селекцията определено НЕ се справя, абсолютна трагедия. На Пирин и Любимец им вкарваха всеки мач по 4-5 гола, ние вземаме защитници от там  Нито 1 футболист нов, който да е някакво име и да вдигне поне малко и без това ниското ниво. Чакат ни много тежки и срамни моменти с този материал.
|
Вто Яну 28, 2014 12:31 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
В момента не се привличат идиоти на килограм и това е хубаво. Новите са четирима - един македонец, който има опит във всички национални гарнитури и трима с с по над 10 мача в А група есента, което е добре. ЗА Радуканов - най-смисленият треньор, който сме имали в последните години. Със селекция над средното Вили се осра за КБ, да не говорим, че и Кушев имаше по-добри възможности и нищо не направи. така че - ЗА Радуканов и екипа му, който разкара един куп мързеливци и некадърници, взима прилични играчи на фона на останалите в А група. Примерно един Ди Вани може да стои добре на разни дивани, но няма и милиметър от биорафията на Кире Ристкевски.
|
Сря Яну 29, 2014 6:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Не мога да се съглася, че приличните играчи са от защитите на Любимец и на Пирин - двете най-слаби в А група, и това че новите били играли там редовно, е някакъв особен фактор  Пиргов да кажем, че може да се изпробва, но двамата от Любимец за мен са абсолютно излишни и с нищо няма да вдигнат нивото. За македончето не мога да говоря и се надявам, че си прав. Вярно е, че Радуканов разкара доста неможачи, но не виждам да сме взели нищо по-добро, а и се махна камерунецът, който ни се нравеше на всички. Съставът е ужасяващо зле на определени постове и няма никаква алтернативност и взаимозаменяемост. Говоря за халфовете, крилата и нападението - демек за всичко без вратарите и защитниците. Дотук единственото хубаво е, че не сме продали някой от титулярите, но има време.  Моето скромно мнение е, че селекцията ни е крайно посредствена дотук и максимумът ще ни е място непосредствено над чертата и нищо повече. Разбира се, има време да направим някой по-приличен трансфер, но въобще не ми се вярва. Вярно е и друго, че Радуканов получи едно много тежко наследство. Това, че със сигурност играем във втората седмица и заплатите при нас въобще не са от най-високите, прави много трудно привличането на по-читави играчи. В момента ние можем да преборим единствено Локо (Сф), Черноморец и изпадналите в криза Черно море за някой играч, ако говорим за по-сериозните отбори, без аутсайдерите.
|
Сря Яну 29, 2014 7:37 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Е какво време за продажби има - в петък се затваря трансферни пазар в цяла Европа. След петък няма шанс да продадем някого, който има записани минути за нас. ти смяташ, че нямаме проблем със защитниците, но аз мисля, че точно там ни е проблема преди този трансферен период. В ляво нямаме човек и сега. като офанзива сме добре, но там няма заместници. Няма пейка.
|
Сря Яну 29, 2014 9:50 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Викторе не се съгласяваш,констатираш и сам си отговаряш !!!
|
Сря Яну 29, 2014 10:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Slaviq написа: Викторе не се съгласяваш,констатираш и сам си отговаряш !!! Изказвам мнението си, не го налагам на никой  Не съм длъжен да се съгласявам с нещо, за което имам друго мнение. Това не значи, че аз съм умен, а опонентът не или обратното. Това, че Венци не дава пари и сме във втората седмица не значи, че трябва да обираме де що има играчи от опашкари. seth написа: Е какво време за продажби има - в петък се затваря трансферни пазар в цяла Европа. След петък няма шанс да продадем някого, който има записани минути за нас. ти смяташ, че нямаме проблем със защитниците, но аз мисля, че точно там ни е проблема преди този трансферен период. В ляво нямаме човек и сега. като офанзива сме добре, но там няма заместници. Няма пейка. Аз не мисля, че в защита сме стабилни, даже напротив. За трансферните прозорци - не знам дали примерно за Русия, Азербайджан, Казахтсан и Турция важи същото, няма да се учудя да пласираме някого в тази посока. Като офанзива не смятам, че сме добре, при условие че при една контузия на Курдов оставаме буквално с нищо, същото важи и за двете ни крила Фернандо и Галин Иванов. Същото е и за Чавдар - точно затова казвам, че нямаме абсолютно никаква пейка. Погледнете ни групата - 4-5 по-читави имена, другото е леш и юноши ... Поне Велкови да бяха здрави, а то ...
|
Сря Яну 29, 2014 10:32 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Viktor4o_Rs написа: Slaviq написа: Викторе не се съгласяваш,констатираш и сам си отговаряш !!! Изказвам мнението си, не го налагам на никой  Не съм длъжен да се съгласявам с нещо, за което имам друго мнение. Това не значи, че аз съм умен, а опонентът не или обратното. Това, че Венци не дава пари и сме във втората седмица не значи, че трябва да обираме де що има играчи от опашкари. seth написа: Е какво време за продажби има - в петък се затваря трансферни пазар в цяла Европа. След петък няма шанс да продадем някого, който има записани минути за нас. ти смяташ, че нямаме проблем със защитниците, но аз мисля, че точно там ни е проблема преди този трансферен период. В ляво нямаме човек и сега. като офанзива сме добре, но там няма заместници. Няма пейка. Аз не мисля, че в защита сме стабилни, даже напротив. За трансферните прозорци - не знам дали примерно за Русия, Азербайджан, Казахтсан и Турция важи същото, няма да се учудя да пласираме някого в тази посока. Като офанзива не смятам, че сме добре, при условие че при една контузия на Курдов оставаме буквално с нищо, същото важи и за двете ни крила Фернандо и Галин Иванов. Същото е и за Чавдар - точно затова казвам, че нямаме абсолютно никаква пейка. Погледнете ни групата - 4-5 по-читави имена, другото е леш и юноши ... Поне Велкови да бяха здрави, а то ... 
|
Сря Яну 29, 2014 10:40 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Slaviq написа: Viktor4o_Rs написа: Slaviq написа: Викторе не се съгласяваш,констатираш и сам си отговаряш !!! Изказвам мнението си, не го налагам на никой  Не съм длъжен да се съгласявам с нещо, за което имам друго мнение. Това не значи, че аз съм умен, а опонентът не или обратното. Това, че Венци не дава пари и сме във втората седмица не значи, че трябва да обираме де що има играчи от опашкари. seth написа: Е какво време за продажби има - в петък се затваря трансферни пазар в цяла Европа. След петък няма шанс да продадем някого, който има записани минути за нас. ти смяташ, че нямаме проблем със защитниците, но аз мисля, че точно там ни е проблема преди този трансферен период. В ляво нямаме човек и сега. като офанзива сме добре, но там няма заместници. Няма пейка. Аз не мисля, че в защита сме стабилни, даже напротив. За трансферните прозорци - не знам дали примерно за Русия, Азербайджан, Казахтсан и Турция важи същото, няма да се учудя да пласираме някого в тази посока. Като офанзива не смятам, че сме добре, при условие че при една контузия на Курдов оставаме буквално с нищо, същото важи и за двете ни крила Фернандо и Галин Иванов. Същото е и за Чавдар - точно затова казвам, че нямаме абсолютно никаква пейка. Погледнете ни групата - 4-5 по-читави имена, другото е леш и юноши ... Поне Велкови да бяха здрави, а то ...  Пич нетили стана ясно че никой не иска да играе при нас!Сам го казваш Венци,пари,долна седмица 
|
Сря Яну 29, 2014 10:46 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Перфектен! И аз не бих се справил по-добре!
|
Чет Яну 30, 2014 9:12 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|