Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 8:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
 "Славия" - "Литекс" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Литекс"
И да го смени вече, голям праз - сезонът за нас приключи. Тъй като обаче Свинята е тъп дебел гъз, сигурен съм че ще изчака да направим кефа и на говедата и да ни бият и те. Така е при нас - докато поредният некадърник не запише 10 поредни загуби и не ни зарие до гуша в лайната, Венци не го сменя.

Съб Авг 30, 2014 7:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Толкова беше ясен мача ,че не го играх само защото принципа ми е да не залагам срещу любимите си отбори.

Съб Авг 30, 2014 7:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Поредния слаб мач.

Плешивият вчера вика, че прочел в очите на футболистите желание за доказване и подобрение в играта. Къде видя тези неща, Милене ? Никаква мотивация. Не можем и да центрираме. Какво тренират цяла седмица не знам. Трагици отзад, дупки в халфовата линия, в предни позиции няма никои.

Играчите бяха скандални, но с тоя трол на пейката - толкова. Дебелият и днес го нямаше. Поне мача е бил телевизионен и би трябвало да е гледал. Влаха трябва да си ходи...

Съб Авг 30, 2014 7:41 pm
Профил WWW
Пристрастен

ghp написа:
Радуканов: Публиката си има мнение, ще работя, докато ме иска ръководството
Милен Радуканов няма намерение да подава оставка като треньор на Славия след четвъртата поредна загуба без отбелязан гол в А група. Днес „белите” паднаха с 0:2 от Литекс, а публиката изпрати Радуканов с призиви да си тръгне.

„След всеки мач е напрегнато тук. Публиката си има собствено мнение винаги. Аз съм тук, работя и ще работя докато иска ръководството.Да, сега сме в криза, осъзнаваме го. Работим с това, което имаме, това са ни хората. Други хора решават дали да съм треньор на Славия. Докато искат да съм тук, на линия съм. Да, не се случват нещата, но в такива трудни моменти аз съм тук и съм готов да работя. Напрежението е огромно и класата ни липсва. Трудно е като играеш срещу по-класен отбор, Балъков ми каза, че има много класен отбор”, заяви наставникът на Славия след двубоя.

Според него Славия е направила крачка напред прямо предишните си загуби.

„Днес показахме една стъпка по-напред от предните два мача. Бяхме равностойни, Ако не сме ги надиграли, поне бяхме равностойни. Пак индивидуална грешка и ни вкараха гол, както всеки път. Съжалявам за гола, който ни вкараха, защото о гола си стояхме добре, даже бяхме с една идея по-добри. Днес поне показаха воля и характер футболистите. Днес положителното беше, че показахме агресия. До гола бяхме агресивни, но не може така да си лъжем топката пред нашето наказателно. Не мисля, че бяхме по-лоши днес от Литекс”.

Радуканов подчерта, че прекалените очаквания от добрия старт са натежали сега.
Не може след третия кръг да ме питат „Ще играем ли в Лига Европа, ще станем ли шампиони”. За да имат феновете очаквания, значи те са стъпили на нещо. Сега нещшата не вървят. Сега искам търпение и да работим. Първите 3-4 кръга спокойствие имаше, играта вървеше. Сега дойде липса на победи, липса на точки. Нямаме самочувствието в момента, то идва с победи, а ние имаме 4 последователни загуби”.

Има само една дума с която може да се опише този човек и тя е НАГЛЕЦ.

Съб Авг 30, 2014 8:07 pm
Профил
Пристрастен

Безработни хора не комемтирам!!!!!

Съб Авг 30, 2014 9:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8