Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Аз съм фен на Армандо и смятам, че той още не е показал пълните си възможности. Не забравяйте, че и в ""Ботев"", и в Дупница той беше любимец на публиката. Емил така и така пак пак щеше да стои да скамейката и съвсем щеше да излезе от форма. В мача с Швеция за ЕП-младежи той пусна два леки гола - все от липса на игрова практика. Сега разполагаме с двама опитни и равностойни вратари, а при нужда можем да си набавим някой юноша. Но да държим младежки национал цял сезон на пейката е направо престъпление!
|
Съб Юли 09, 2005 7:25 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Петър Дяков написа: Аз съм фен на Армандо и смятам, че той още не е показал пълните си възможности. Не забравяйте, че и в ""Ботев"", и в Дупница той беше любимец на публиката. Емил така и така пак пак щеше да стои да скамейката и съвсем щеше да излезе от форма. В мача с Швеция за ЕП-младежи той пусна два леки гола - все от липса на игрова практика. Сега разполагаме с двама опитни и равностойни вратари, а при нужда можем да си набавим някой юноша. Но да държим младежки национал цял сезон на пейката е направо престъпление!
Absolutno si prav! Obache spored men Slavcho e po-dobur ot Armando, ama v segashnata situacia tova e malko vapros na gledna tochka kato che li. 
Съб Юли 09, 2005 3:36 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
В този отбор ми се струва че всичко се прави на пук на логиката, правилата и желанието на феновете. (примери да не давам много са, и всички ги знаете)
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Нед Юли 10, 2005 11:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Славчо Тошев е мн добър вратар, но направи много фрапиращи грешки през пролетта. И Амбарцумян и той редуват силни със слаби мачове...Петров и той направи някои фатални грешки в малкото мачове в които игра- сега се сещам за мача с Етър за купата.... Да се надяваме, че вратарят няма да се окаже проблемен пост през сезона.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юли 12, 2005 11:08 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Ako vidite tretia gol na Spartak...napravo da plachaesh li da se smeesh li..
Сря Юли 13, 2005 1:03 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ЕМКАТА Е СТРАХОТЕН ВРАТАР И С МАЛКО ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ МОЖЕ И НАЦИОНАЛ ДА СТАНЕ ОПРЕДЕЛЕНО Е ПО-ДОБЪР И ОТ АРМАНДО И ОТ ДВАМАТА СЕГАШНИ НАЦИОНАЛИ 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Съб Юли 23, 2005 12:24 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: .... Да се надяваме, че вратарят няма да се окаже проблемен пост през сезона.
Според мен освен вратарския пост проблем ще са още 8-9 други поста, а също и някои резерви 
|
Нед Юли 24, 2005 11:18 am |
|
 |
|