Вихрен назначават Джамбо за треньор
Атанас Джамбазки ще бъде новият треньор на Вихрен
София. Бившият старши-треньор на Славия Атанас Джамбазки почти сигурно ще бъде назначен за наставник на Вихрен до края на деня, съобщиха за Агенция Фокус от ръководството на новака в "А" група. Джамбазки в момента работи в детско-юношеската школа на "Овча купел". Той притежава необходимия лиценз от БФС да ръководи отбор от елита. През миналия сезон Атанас Джамбазки за няколко месеца бе старши-треньор на Славия, след което стана помощник на Петър Хубчев. С назначението на Джамбазки ще бъде сложен край на спекулациите с името на Паул Брайтнер за нов наставник на Вихрен.
ЕМИ....ПОЛИТИКА.....
ЖУЖО БЕШЕ В "Левски" И ЛОКО.ЧАВО В ЛОКО,НАШИТЕ КАДРИ СЕ РАЗПИЛЯВАТ,А НИЕ "СЪЗДАВАМЕ " ДРУГИ,ИЛИ ПО СКОРО ТЕ СЕ УЧАТ ИЛИ ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ НА НАШ ГРЪБ......
БЕДНА МОЯ СЛАВИЯ,КАКВО ЛИ ТЕ ЧАКА ОЩЕ.......
Пон Авг 01, 2005 3:04 pm
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
Spoko be kvo se kosite Djambo e otkazal
"Отказах поради две причини - първо, ръководството на Славия предпочита аз да остана на "Овча купел". И второ - не мога да поема отбор без да го познавам. Първенството започва в събота, а те вчера ме канят. Нито една контрола не съм им гледал, нито пък съм наясно как е преминала подготовката на Вихрен. При такова положение не мога да се съглася", обясни мотивите си Джамбазки.
PS:tova e ot TOPSPORT
Пон Авг 01, 2005 3:14 pm
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
ЕВАЛАРКА ДЖАМБО
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
Пон Авг 01, 2005 4:31 pm
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 216 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл