Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Родопа взе Кирил Джоров
Смолян. Бившият футболист на Славия Кирил Джоров вчера се присъедини към Родопа, съобщата вестник "Топспорт". Десният бек в момента е свободен агент, след като договорът му с най-стария столичен клуб изтече и не успя да си уреди трансфер в Казахстан, Включването на Джоров ще е единствената промяна в стартовия състав на смолянчани в сравнение с двубоя с Черно море преди седмица. Кирил ще влезе в игра на мястото на Мартин Димов, който ще остане на пейката.
Тоо па! 
Съб Авг 13, 2005 11:06 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
София. Полузащитникът на Селтик и българския национален отбор Стилиян Петров разкри, че лично е препоръчал Благой Георгиев на треньора си Гордън Страхан. “Мениджърът поиска моето мнение за него. След като е направена оферта, значи съм се изказал добре за него”, заяви Стенли пред журналисти на летище “София” снощи.
-------------------------------------------------------------------------------------
Българският национал Стилян Петров заяви пред радио "Гонг", че клубният му тим Селтик действително се интересува от халфа на Славия Благой Георгиев.
"Лично мениджърът Гордън Страхън ме повика и ме помоли за мнението за него. Логично е да съм се изказал положително за Благо, сами виждате, че за него има направена оферта – оттам си вадете изводите какво съм казал. Но повече не ме питайте, нямам отношение към тази ситуация, това е работа на личния му мениджър, не моя", смята Стенли.
-------------------------------------------------------------------------------------
Някой знае ли нещо повече по въпроса?
Вто Авг 30, 2005 6:12 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Зная само, че на 31.08.2005 година в 23:59.59 меркатото се затваря и ако дотогава не станат работите ще може да се сключи договор чак зимъска.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Авг 31, 2005 8:22 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Тва и аз го знам 
Сря Авг 31, 2005 11:07 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Значи? За какъв трансфер говорим в момента?
А вижте и това: 7 дни Спорт написа: Интересът към националите преди мача с Швеция е нула, съобщиха от БФС. Нито един чуждестранен мениджър не е съобщил, че ще наблюдава някой от българския тим в Стокхолм. Това се дължи преди всичко на слабото представяне в квалификационната група. - Ако България имаше шансове за класиране, щеше да е друго - обясни източник от БФС.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Авг 31, 2005 12:38 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Благо ще го цунат зимата на 100%
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Сеп 03, 2005 10:39 am |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
zissko написа: Благо ще го цунат зимата на 100%
Със сигурност и дано да е в Селтик!
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Сря Сеп 07, 2005 12:09 am |
|
 |
|