Автор |
Съобщение |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Черно море" - "Славия"
Направо ги изпуснахме -безобразие да не вкара пане едно от положенията си Косъма....Друго е Петков да е на врата и ми хареса как игра и се стара Йомов.
|
Пет Авг 11, 2017 7:56 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Равенството срещу досегашния лидер, воден от амбициозния Гонзо, си е успех! Поздравления за навитата игра на момчетата! Личи си, обаче, липсата на достатъчно класни изпълнители, така че селекцията задължително трябва да продължи във всички линии.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Авг 11, 2017 7:59 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Най-добрият мач на Славия от доста време насам, изпуснахме да бием Морето  И за пореден път изравняваме резултара, което показва дух, борба и непримиримост. Доволен съм от всички момчета и най-вече от Заги, личи си, че работи много. Много ми хареса черната ни перла Чиги, може би ще се окаже доста добро попълнение. Дано сега си бием спокойно Етър, защото после идват много тежки мачове.
|
Пет Авг 11, 2017 9:36 pm |
|
 |
naskoivanov
Току що регистриран
|
Аз честно казано не вярвах, че може да измъкнем нещо, но ето че може да съжаляваме че не си тръгнахме с победа...Следващия кръг победата срещу Етър е задължителна!
|
Пет Авг 11, 2017 9:41 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
Косъм "благодаря" ти че ни лиши от победата , моля те като ти изтече договора декември да ни лишиш от присъствието си...за кой път ни лиши от победата? етър е точно отбор на селското ти лимитирано ниво,толкова ли е трудно веднъж на мач да я целиш пустата квадратна за тебе топка ?
|
Пет Авг 11, 2017 10:19 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Косъма направи доста пропуски в мачовете от началото на сезона, но не е за пренебрегване фактът, че сам донесе 4 от 5-те ни точки, така че може би трябва да бъдем малко по-умерени. Основният му проблем е, че няма конкуренция в отбора и той на практика е безалтернативен. Това винаги води до известна разсеяност, така да се каже.... Доволен съм от мача. Черно море е по-силен от последните няколко сезона и въпреки че все още не е срещал сериозни съперници, беше лидер в класирането. Нашите бяха активни. Дисциплинарните мерки на Заги явно са дали резултат и това даде импулс на отбора. Добре се справихме и с малкия размер на терена на "Тича", който е проблем за повечето отбори. Миналия сезон бяхме на второ място (след Лудогорец) по спечелени точки от губеща позиция (цели 14). Сега вече имаме 2 такива точки, а в други два мача също се връщахме в играта, но впоследствие ги загубихме. Това показва характер.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Авг 12, 2017 5:22 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
white_job написа: Вън Косъмчето от Славия !!! Нещастник... Я по спокойно, излез, разходи се, отвори си компот.
|
Съб Авг 12, 2017 8:48 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
kober_5bb написа: white_job написа: Вън Косъмчето от Славия !!! Нещастник... Я по спокойно, излез, разходи се, отвори си компот. Първо не си ти човека, който ще ми казва какво и как да го правя. Второ Димитров така или иначе зимата е аут, а в момента само се брои, че имаме нападател, който всъщност само съсипва с некадърността си усилията на момчетата.
|
Съб Авг 12, 2017 10:12 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Важна точка срещу основен конкурент за шестицата. Още по-добре че показахме непримиримост, а в значителна част от игровото време и агресивна и напориста игра, която трябва да е истинското лице на отбора. Отново проблеми в защита, но не толкова много, колкото в предишните срещи.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Авг 18, 2017 4:08 am |
|
 |
|