рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - """Ботев""" (Пд)
Поздравления за момчетата и голямо браво на целия щаб затова, че изградиха такъв колектив и вдъхнаха увереност на футболисти, като Виячки, Гамаков, Попадийн. Мач след мач израстват и без да преувеличавам мисля, че първите двама са едни от най-добрите на своите постове в момента. И докато Гамаков отдавна е показал качествата си, то Виячки определено бележи голям възход и освен добрите си намеси и гола днес, показа голямото си желание и хъс за победа. За младите - само суперлативи. Кефи ме самочувствието с което играят и страстта която показват. Специално бих искал да отлича Емо Стоев и Филип Кръстев. До тук правят страхотна пролет, надявам се така и да продължават. Естествено съм далеч от мисълта, че ще спечелим всеки един мач до края, но ще бъда много щастлив, ако момчетата играят със същото желание за победа, със самочувствието и себераздаването, което показват до момента. И накрая две думи за вратаря - имайте малко търпение и вяра в Тони, подкрепете го въпреки грешките, които ще направи и не на последно място имайте доверие на Радо Станев. Човека е доказал, че умее да създава и развива добри вратари, а и дългата кариера на Гошо Петков се дължи в голяма степен на работата на Радо. Когато си на 17 е нормално да правиш някои грешки, но той определено има много качества и заслужава малко търпение и подкрепа от наша страна. Още един път браво и благодаря на всички - за играта, за духа, за желанието, за победите, за радостта и надеждата, която ни дадоха с последните четири мача. Пожелавам си момчета да покажат, че великият Радой Ралин не напразно е казал: Всички се страхуват от големите, големите се боят от Славия. Така е било, така трябва да бъде, така и ще бъде. Само СЛАВИЯ !!!
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|