Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 31, 2025 6:31 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 ДОКОГА?! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
zissko написа:
За Веле и аз се радвам защото е доказал какво може,колкото до Мечеджиев много се радвам че е контузен защото е голям смотаняк а вие му се кефите :?:

Забелязал съм че ти си адски критичен във своите коментари.Мечеджиев според мен заслужено си спечели титулярното място в отбора,прави добри пробиви както Кюмюрджиев(Помпата) което е много добре за такива краини защитници.На този пост които играе Мечката мисля че нямаме толкова стабилни и изявени.

Сря Окт 05, 2005 2:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хубчев остави отбора, избра мач на Славия
Петър Хубчев остави националния отбор заради Славия. Помощникът на Христо Стоичков напусна резиденция "Бояна" сутринта и отиде на Овча купел. Той води белите в контролата с ФК Македония. Мачът завърши 2:0, а головете вкараха Тодор Колев (30) и Петър Колев (88). Двама футболисти на македонците пък бяха изгонени в 71-ата минута - единият за нарушение, а другият за обидни реплики.
За Славия игра Велимир Иванович. Халфът напусна отбора в началото на първенството, но не успя да си уреди трансфер и тази седмица се върна в България. Вчера той сложи капитанската лента, а идната седмица ще бъде картотекиран в БФС. До 20 дни пък Мартин Керчев ще свали гипса и ще започне раздвижване. Той счупи крак в края на юли
Много се радвам за това че Марто се възтановява по-бързо от очакваното,все пак прогнозираха че ще отсъства поне до Нова Година.

Пон Окт 10, 2005 12:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
kak igra Velio
nqkoi moje li da kaje ne6to pove4e za ma4a
mersi

Пон Окт 10, 2005 6:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Jay Jay трябва да сме критични а не да се задоволяваме с тези играчи които играят срещу ПИРИН или РОДОПА а като доидат истинските мачове се крият по терена като мишоци и не могат да изчистят топката от гол линията-визирам" титуляра" (МЕЧЕДЖИЕВ) а камоли да направи атака с едно единствено точно центриране за цял мач.Ако това не си го забелязал значи ходиме на различни мачове :lol:

Вто Окт 11, 2005 10:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
РАНГЕЛОВ И СТОИКОВ ОТНОВО ИЗЛЯЗОХА ТИТУЛЯРИ ПОЧВАМ ДА МИСЛЯ ПЛАН КАК ДА ГИ КОНТУЗЯ!!!

Съб Окт 15, 2005 9:48 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ако продължаваме със селекцията на килограм от арбитражи, съвсем скоро Стойков ще стане незаменим ас в отбора. Така както сега съжаляваме, че Мечечиев и Керчев са контузени, така ще ни липсва и Мумията :lol:

Нед Окт 16, 2005 2:27 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Представяте ли си Стоиков -звездата на оттбора ха-ха-ха :lol:

Пон Окт 17, 2005 10:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Eto vijdame che za poreden put idiota M.Rangelov i mumiqta Stoikov pak igraha i OTNOVO ne pokazaha zashto sa na terena... :evil:

Нед Окт 30, 2005 9:21 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
ВЪН ИЗМИСЛЕНИЯТ ВЕЛИК ТАЛАНТ МИТКО РАНГЕЛОВ. ЗАЕДНО С ОНЯ ДЕТО САМО МУ ВИКА АЙДЕ МИТКО, ДА СИ ТЪРСЯТ НОВ ОТБОР. МОТОРИСТА С ШИНИРАНИТЕ ЗЪБИ, КОЙТО ЗА ЦЕЛИЯ СЕЗОН Е ВКАРАЛ ЦИФРОМ И СЛОВОМ /ЕДИН ГОЛ С ЛОКО СФ/, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА ШЕСТ ИЛИ СЕДЕМ ПРОПУСКА НА ПРАЗНА ВРАТА.
АНГЕЛ СТОЙКО НИКОГА НЕ СЪМ ГО БРОИЛ ЗА ИГРАЧ, ТАК ЧЕ ЗА НЕГО ИЗОБЩО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СИ ХАБЯ КЛАВИЯТУРАТА.
ЛОШОТО Е, ЧЕ В ОТБОРА ИМА ТАКИВА КАТО ТАНКО ДЯКОВ, КЮМУРДЖИЕВ И ДРУГИ БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ. ПИЧОВЕ, ГЛЕД ММАЧОВЕ НА СЛАВИЯ ОТ 1974 Г. И ВИ УВЕРЯВАМ, ЧЕ НИКАГО ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ НЕ СА ЦАПАЛИ БЯЛАТА ФАНЕЛКА.
ВИНОВЕН ЗА ТОВА ДЕРЕДЖЕ Е САМО ЕДИН ЧОВЕК - ДЕБЕЛАКА ВЕНЦИ!

Пон Окт 31, 2005 4:47 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3