danovsky написа:
Първия мач на който ме заведе брат ми беше през 1980 г.,празнувахме 1300г. България,ей казвам Ви бях замаян......толкова хора на едно място и всичките "викат" и подкрепят нещо различно от БКП и партията.......шашнах се.От този момент аз станах СЛАВИСТ.
Така започват историите на повечето ,които все по-малко се виждаме по стадионите,но тук искам да ви попитам какво се промени по милия ми стадион през тези 25г.???
Аз видях само 300-400седалки и то само в сектор"А",малко по-широк терен и работещ часовник......да не забравя-сливата(не знам защо се е запечатила в съзнанието ми)хвърля по голяма сянка и тъжно се е нвела напред,сякаш се моли.....
Какво дадоха новите собственици на клуба след 10годишно управление????Ще кажете титла и купа ,но на каква цена...Аз казвам -НИЩО,абсолютно нищо.Латекс в съблекалните и алуминиева дограма- е това какво е???
Добре ,че стана нещо с "Чавче"Янков та футболистите спряха да мръзнат в "Сетрата"-мой набор.
Огледайте се и вижте другите отбори за какви инвестиции говорят и правят,макар,че не са собственици на терените....
А бяха обешания за табло(видео стената пред НДК),мачове на осветление,озвучение......абе европейски стадион.
Ако греша поправете ме
Дановски, братче, подкрепям всяка твоя дума. Точно така е всичко, което казваш. За съжаление вече сме много малко, за да можем да въздействаме по някакъв начин на ръководството. Това ако беше публиката на "Левски" или на чорбата Дебелия щяха да го изхвърлят много, ама много бързо...