Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 12:05 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Ще се намерим ли достоен заместник на Благо ? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Игнат Дамянов,маи играеше и от ляво и от дясно,трябва да направя справка със 100ян.Може би точно тои ще бъде човека,които ще тръгне по стъпките на Благо.Играе със огромен хъс и се раздава,пример срещу ЦСКА,хвърляше се с всички сили.

Времето ще покаже.

Съб Яну 14, 2006 8:32 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Цитат:
След продажбата на Благо Георгиев в щаба на Славия не са притеснени и не си правят труда да търсят заместник на опитния полузащитник.

Треньорът на клуба Альоша Андонов се надява функциите на Благо по десният фланг на атаката да поеме Велимир Иванович или Джовани Сперанца.

Засега единствената цел пред "белите" била да си осигурят подписа на дошлия на проби от "Спартак" (Пл) Борислав Павлов, но за момента това е невъзможно, тъй като защитникът все още е играч на плевенчани.

Близки до клуба от "Овча купел" заявиха, че треньорът Андонов дори бил запланувал след завръщането от Белмекен да повика още няколко юноши на клуба.

ПЛАМЕН СЛАВОВ, в. Топспорт

Нед Яну 15, 2006 3:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Попе, не , аз съм убеден. За Чаво е 1 000 000 с опция за закупуване и ако го купят цената е 4 000 000 , което е направо супер. Иначе знам , че искат да го вземат за още 1 сезон под наем.

Вто Яну 17, 2006 12:50 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Попе, не , аз съм убеден. За Чаво е 1 000 000 с опция за закупуване и ако го купят цената е 4 000 000 , което е направо супер. Иначе знам , че искат да го вземат за още 1 сезон под наем.

Един милион, ала туй е цялата сума, която е разделена между клуба и Янков, при туй не по равно, а повечето са биле за Чаво. Кат прибавим и комисионата на Танев, ко става? Условията за клуба беа по- лошави от туй, което предлагаше ЦСКА, но Славия мисли за играчите, а не за касата!
Туйе новината в Сега, имаше и други материали лятоска, но сега не мож да са намерят лесно.

Вто Яну 17, 2006 1:43 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2