Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 12:53 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 Към голмайсторите: Разкажете какво стана след дебюта ви! 
Автор Съобщение
Напреднал
Аватар

Мнение 
Стефан, извинявам се за обидата, която съм ти нанесла. Вярвай ми - абсолютно с никого не желая да се конфронтирам. Просто казвам това, което мисля. Не съм твърдяла никъде, че съм капацитет в каквато и да било област от живота. Мир.

Нед Фев 19, 2006 12:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Елени написа:
Стефан, извинявам се за обидата, която съм ти нанесла. Вярвай ми - абсолютно с никого не желая да се конфронтирам. Просто казвам това, което мисля. Не съм твърдяла никъде, че съм капацитет в каквато и да било област от живота. Мир.

8) Ха ха няма защо да ми се извиняваш- най малкото защото не съм се обидил! Пак ти казвам , ако искаш една нормална дискусия в която да отговориш на въпросите които те попитах , няма проблем. Но ако си седим се зад едно и също мнение без да го обосновем- можем и аз и ти да си пишем празни мнения доста дълго време ! И честно ти казвам, не мисли ,че се заяждам, аз просто не виждам къде откри АГРЕСИЯТА в голмайсторите на агитката. Според мен беше доста по добре това от колкото да има други наистина хулигански неща !

ВИНАГИ С ВАС !

Нед Фев 19, 2006 3:44 pm
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Елени,

Преди да коментираш разигралите се събития на мача "Славия" - "Нафтекс", не е зле първо да изчетеш отзивите в пресата, мненията в този форум и коментарите на главните лица - "голмайсторите".

Не, не ме разбирай погрешно! Всеки има право на позиция по дадена тема/проблем/въпрос. Както и ти. В случая обаче едва ли има смисъл да повтарям наново казани неща отпреди няколко месеца, да копирам думите на различни потребители и да се ровя в архивите. Това трябваше ТИ да свършиш, за да може позицията, която си избрала, да има по солидна аргументация, думите ти да имат по-голяма тежест.

Част от нещата Стефан ти ги е казал.

Аз пък бих те посъветвал да хвърлиш едно око на личните коментари на двамата "хулигани", и то най-вече в частта за процеса и за самото нахлуване на терена. Акцентите падат върху няколко основни момента, които ако ти сама не откриеш, аз ще ти покажа в някои от следващите си постове в скоро време.

Отчети и още един момент - след деянията си самите фенове отидоха при полицаите, не избягаха от тях. Те знаеха, че техните действия ще имат негативни за тях последици. Но знаеха, че тази ФОРМА НА ПРОТЕСТ ще има последици и за "Славия".
Треньорът Петър Хубчев скоро бе уволнен.

Изясни понятията "агресия", "вандализъм", "хулиганство"... Изясни ги за себе си и това как ТИ разбираш тези понятия в контекста на нашия, да го наречем, спор.

И за финал -> хубаво е да видим поредния потребител в този форум, който идва, защото има какво да каже. Да се надяваме, че присъствието ти няма да е краткотрайно.

------------------------
"Славия" - над всичко!

Нед Фев 19, 2006 4:03 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
FeverNew, прочела съм всички постинги по темата, както и постингите в други теми, касаещи ситуацията. Каквото съм имала да кажа - казала съм го. Съжалявам, че на повечето не им харесва. Странното е, че тъкмо хората, които най-настойчиво пледират за търпимост към чуждото и различно мнение, точно те си позволяват да отправят най-яростни нападки с обиден привкус.

Нед Фев 19, 2006 4:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:( Добре и все пак , още не ми отговори къде видя точно агресията в деянието :?: Незнам защо, но имам странното чувство, че избягваш да отговаряш на някои неща, които не ти харесват. Да- проявата е незаконна и те това го знаеха и си понесоха мъжки последствията. Да- всеки може да критикува и напада- но много по достойно е да подкрепиш някой !

ВИНАГИ С ВАС !

Нед Фев 19, 2006 4:41 pm
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4