Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 5:41 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Венци:"Ще има наказания" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен един от основните проблеми е психически! Освен къръка, който ни гони играчите ни нямат психика! Ще го докажа макар и от далеч! Спомняте ли си мачовете с Литекс за Купата когато ги бихме тука 2:0! На реванша се стигна до дузпи и макар с доста по-различен състав Славия се предсави трачино при изпълнението, а там се иска доста силна психика! Плюс тва наште футболисти не могат да си повярват!

Чет Апр 06, 2006 6:38 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Със сигурност с тези футболисти можем да сме по- напред в класирането. Ако някой каже, че не можеше да бием Локомотив и "Марек", ще му кажа, че греши. В момента имаме повече пролетни точки от ЦСКА. А можеше и да сме с пълен пролетен актив. Като добавим и точките, които зорлем изпуснахме през есента, ще видим, че това не е реалното състояние. Причините за нерадостното състояние на футболния отбор са комплексни и не могат да се търсят само на едно място. Трябват много промени, много.

Така е, прав си. Промени трябват много, но най-кардиналната от тях всички много добре си я знаем. Юнаците трябва да си вървят "по един или друг начин" и тогава ако ни дойде свестно ръководство може и да прокопсаме. В противен случай ще си къцкаме в златната среда, ще въздишаме по миналото и ще гледаме танкодяковци, ангелстойковци и прочие некадърия, които в близкото минало немаше и конусите за тренировки да носят.

Пет Апр 07, 2006 1:48 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Не съм съгласен, че сме изпуснали много точки. Не ни дадоха да вземем точка с цска и сами изпуснахме Берое. Във всички други случаи показахме беззъбост. Вратаря на Локомотив можеше да прочете някоя книга на мача. Този на "Марек" дори можеше да отиде да си работи на нивата. Имали сме 0 удара към вратата.

Съб Апр 08, 2006 1:26 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Наказания ли, за кого - за футболистите ли или за ръководството или за феновете бе шибана свиньооооооооооо :?: Дано по-скоро да пукнеш

Пет Апр 14, 2006 11:50 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
lureno19 написа:
Наказания ли, за кого - за футболистите ли или за ръководството или за феновете бе шибана свиньооооооооооо :?: Дано по-скоро да пукнеш
:|
:!: не разбирам що и за феновете :!:

Съб Апр 15, 2006 10:10 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Феновете сме наказани щото няма скоро да видим Славия в евротурнири, дори в интертото. Докато свинята е президент нищо добро не ни чака

Съб Апр 15, 2006 12:40 pm
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
lureno19 написа:
Феновете сме наказани щото няма скоро да видим Славия в евротурнири, дори в интертото. Докато свинята е президент нищо добро не ни чака

Така е и аз се чудя защо не почнеме да го псуваме здраво на всеки мач. Видяхте ли колко достойно се държа например публиката на "Ботев" Пд. Друг е въпроса, че не могат да махнат Христолов, но поне показват на цяла България, че не са съгласни с начина, по който ги управлява. А ние кво. Траем си и всичко е наред шесто- осмо място. И после Дебелака ще казва на ляво и на дясно, че сме отбор без амбиции.

Пон Апр 17, 2006 8:32 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2