Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 6:01 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Славия спря Караславов за Шатору 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Божо написа:
Не разбирам, с какво ви е накарал да мислите, че цената му е по-висока, още повече че тук говорим за цифри в евро.

Според мен Караславов е най-добрият ни играч в момента, заедно със Саша Симонович. И не мисля, че такъв играч е за някоя втора дивизия, с цена около 200 000 евро. Ако питат мен за такива пари не си струва да го дават. Ще градим ли отбор или ще си продаваме основните футболисти за жълти стотинки?
Ако беше при животните Асен отдавна да е спряган за Юве, Челси, Ман Юн и къде ли още не. За мен той е незаминем за Славия в момента.

Сря Яну 03, 2007 11:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Божо написа:
Не разбирам, с какво ви е накарал да мислите, че цената му е по-висока, още повече че тук говорим за цифри в евро.

Според мен Караславов е най-добрият ни играч в момента, заедно със Саша Симонович. И не мисля, че такъв играч е за някоя втора дивизия, с цена около 200 000 евро. Ако питат мен за такива пари не си струва да го дават. Ще градим ли отбор или ще си продаваме основните футболисти за жълти стотинки?
Ако беше при животните Асен отдавна да е спряган за Юве, Челси, Ман Юн и къде ли още не. За мен той е незаминем за Славия в момента.

Вярно е, обаче животните като изключим че медиите ги превъзнасят, досега къде са продали играчи? Едните след европохода засега не са успели да пласират никого, може би защото искат много, а другите продават там, където и ние - втора дивизия на Франция. Караславов освен това по една или друга причина не е национал, това също влияе. Аз също бих предпочел да остане при нас, поне до лятото, нищо че Данчо Петков е подписал за 2 години и половина.
За съжаление четох че имало вероятност ОФК Белград да купят Симонович (ратко много го харесвал). надявам се да е просто поредния опит на журналята да си пълнят сайтовете и вестниците през иначе скучната зимна пауза.

Чет Яну 04, 2007 12:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Караславов не отстъпва по нищо на Вальо Илиев. И е доста по-добър от Топчо, ако въобще може да се прави някакво сравнение между двамата. :lol: А защо не е национал е отделен въпрос, на който едва ли има точен и обоснован отговор.

Чет Яну 04, 2007 10:01 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Заради обвиненията срещу него в мача срещу Шотландия, когато паднахме с 5:1. Но според мен цена от 200 000 е много ниска.

Чет Яну 04, 2007 11:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Божо написа:

Чак Юве не, но Челси наистина ще му приляга. :lol: :wink:

Чет Яну 04, 2007 12:37 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Разбира се, че Шатору не е отбор за Карата. Има нещо друго, което трябва да се взема предвид, когато говорим за евентуален негов трансфер - вече навлиза във възраст, в която е задължително да излезе навън. До края на другия сезон вече трябва да е осъществен трансфер в чужбина, защото след това пред него ще има само оферти от Турция, Азербайджан и подобни. Друг един немаловажен нюанс е, че той е защитник, а за тях е малко по- трудно да се вземат добри пари и да се привличат качествени оферти. Има само няколко изключения, които потвърждават тази особеност на футболния пазар. Във футболната ни история (българската) много рядко може да се намери случай, в който да сме имали наш защитник в силен отбор и с голяма заплата. Дори в сегашния национален отбор 90% от дефанса играе в нашето първенство.

Чет Яну 04, 2007 3:17 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2