Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 12:26 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Славия - Пирин 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Добрите стари екшъни се завърнаха у нас с началото на контролите. Славия и Вихър (Горубляне) завършиха 1:1 на Овча купел, а за по-интересно си спретнаха боксов мач. Крошета, шамари и сочни псувни оцветиха търкала между Валентин Найденов (Вихър) и Орлин Орлинов (Славия). Гонгът удари с остро влизане на младежа в краката на бившия национал (около 30-ата минута). Грубата проява вбеси ветерана. След като си размени цветисти псувни с Орлинов, мъжагата от Берковица тресна опонента с глава. Талантът, който доскоро носеше фланелката на Литекс, не му остана длъжен. Той направи лъвски скок и вкара ляво кроше в лицето на Найденов. Последваха нови юмручни удари, като от двата щаба едва успяха да усмирят побойниците. Роднини на Орлинов пък бяха готови да нахлуят на терена и да помогнат на своето момче.
"Ей, селяндур, ще те пребием! Няма да излезеш жив от терена, смешник такъв", сипеха закани към Найденов близките на Орлин. В крайна сметка главният съдия Костадинов успя да овладее положението с червени картони за провинилите се, а мачът се доигра без повече инциденти. Гола за Славия вкара македонецът Славчо Георгиевски (58), точен за втородивизионния тим бе резервата Николай Божов (65). В този двубой треньорът на белите Альоша Андонов използва предимно резерви и юноши на клуба.

http://www.7sport.net/7sport/footbg/d4585_5.htm

Добре почва Орлинов. :D

Съб Фев 03, 2007 2:16 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ехех ей такива хора трябват и за агитката :shock:

Изображение
www.zone1913.com

Съб Фев 03, 2007 3:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ебати пича! Ники Петров само псуваше и вдигаше ръце! Е тоя е мъжкар вече! :lol: Манете майтапа, ма дано да не върши такива гупости по време на първенството!

Съб Фев 03, 2007 3:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
"Альоша Андонов треньор на Славия:"

Ще играем красиво и качествено

Успяхме да победим един добър отбор като Пирин в първата си проверка за сезона. Доволен съм от всички футболисти, но тепърва ще изграждаме стила си на игра. Има и още много неща, които трябва да коригираме. Надявам се това да стане на лагера ни в Кипър. Имаме достатъчно време и дано до започването на официалните мачове да придобием максимална форма. Целта е Славия да играе качествен и красив футбол. Доволен съм от физическото състояние на футболистите. Предстои ни много работа и подобряване на техниката и тактиката. В Кипър ще изиграем сериозни проверки, където ще избистря основния състав. Дано до започване на официалните двубои да няма контузии в отбора.

Вече си имаме цел! ЖЕСТОКО! :lol: :lol: Ам Альоша, то оставаше и да не си доволен от физическата подготовка след като 1 месец ги мъчихте на Белмекен!!! :wink:

Съб Фев 03, 2007 3:27 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
аз си мислех че ще атакуваме групите в шампионската лига, а то... :lol:

пс. стига ми да бием говедата, чорбата и илиенските огради, пък ако ще и с грозен футбол...

Изображение
www.zone1913.com

Съб Фев 03, 2007 4:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
В мача с Вихар се е видяло,че физическата подготовка е на ниво :)

САМО СЛАВИЯ!

Нед Фев 04, 2007 4:12 am
Профил
Напреднал

Мнение 
т.нар Нико Петров ще бъде същият и в първенството, нали си го познавате. Освен, че налита на бой на футболистите на тренировка, вече няма и служител на клуба, който да не е отнесъл по 1 псувня.
Гледах мача със Страсбург лятото, в който той 5 минути се опитваше да се сбие с Артур Бока, но оня не се подведе. Ратко пък изхаби сигурно 10 хиляди успокоителни излечения, за да се кротне оня

Пон Фев 05, 2007 12:50 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2