Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Николай Петров носи ценно равенство
Вчера Ники Петров донесе ценно равенство за "Славия" срещу ""Левски"" в първенството на юношите - старша възраст. С тази точка ние стабилно заехме четвъртата позиция, а малките добичета изпуснаха лидерството.
|
Вто Мар 27, 2007 7:49 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Такава е съдбата на добичетата - глави, напуснали стадото им да ги наказват. Ако ги накаже и в А група вече ще е върха.
|
Вто Мар 27, 2007 8:28 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Браво Ники дано това че играе при младежите да го върне малко на земята
|
Вто Мар 27, 2007 8:38 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Браво на момчето! 
Вто Мар 27, 2007 9:22 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
нещо не ми е ясно какво е донесъл
Бях на мача и нищо не носеше  просто игра добре
едно момче което беше до миналата година в септември влезна като смяна изработи си сам дуспа и сам си я вкара така че не му вдигаите излишно акциите 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Мар 27, 2007 9:43 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
ми аз не мога да се съглася със 100qn. ник петров развинти левскарите и цял мач не ги остави на мира. даниел генов си изкара дузпа и си я вкара, ама до ситуацията се стигна също след вещо отиграване на ник петров. пред генов остана възможността или да вкара, или да изкара дузпа. той избра второто. на герена винаги е трудно да се играе. тази година "Левски" е най - силният отбор в софийската група. това придава на равенството изключително значение.
други две формации при юношите също се изправиха против "Левски" (само че "Спартак") и реализираха реми и загуба.
следя юношеския футбол поради лични причини. мога да кажа, че сегашната ни старша - а формация е най - слабата от години, по - слаба и от миналогодишната. при б формацията (1989 г.) нещата стоят много по - добре и се надявам, че през следващия шампионат ще бъдат привлечени някои качествени юноши от други отбори, за да може да бъдеме конкурентни на останалите отбори и да мачкаме. новите чавдар, благо и рангелов може би са в групите 1990 и 1992, при старшите формации нещо не ги виждам.
|
Сря Мар 28, 2007 8:47 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
|
както виждаш в мнението ми аз дори казах че ники е играл добре(което е прецедент в мненията ми)но отгоре пишеше че е донесъл тои равенството с което лично аз не бих се съгласил 
|
Сря Мар 28, 2007 10:13 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Заглавието е базирано на заглавия в три различни спортни вестника, отразили мача.
|
Сря Мар 28, 2007 11:10 am |
|
 |
matador
Напреднал
|
Предпочитам да вярвам на Стоян, отколкото на „три заглавия“...Стояне, искам да те питам, дали въпросният младеж е играл в защита – колко топки е отнел, колко дълги паса от нашата половина е дал и колко далечни удара има (коварни, за да се чака топката на добавка)...а ако е играл пак чики-рики, дай ми я – вземи я, на 3-4 метра, това не ми го хвалете
|
Сря Мар 28, 2007 3:05 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
|
благодаря за доверието
предимно го раздаваше на даи ми я на ти я,но пък се движеше и искаше топката още от защитата,за удари немие е направило впечатление дори един да е бил,маи игра нещо като дефанзивен халф поне така изглеждаше .Дадоха му картон за обаждане което е нормално за него
общо взето това е моито мнение за неговата игра в мача
|
Сря Мар 28, 2007 4:07 pm |
|
 |
|