Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:08 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 МАРЕК- СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Дяков,
И аз това казвам! Този човек си има пристрастията, като не е под знаменателя на фанатизираните хулигани и вандали от "ГеЙАрена".
Съгласен съм, и като българин ги подкрепям( в това число и ЦСКА) в начинанието им да влезат в групите на УЕФА. На Литекс пък пожелавам победа.

Вто Сеп 28, 2004 3:50 pm
Профил
Мнение 
Хей пичове, отдавна не съм писал тук, въпреки, че има поводи за радост. С кой и кога играем следващият кръг ?

Вто Сеп 28, 2004 4:00 pm
Администратор
Аватар

Мнение 
Със "Спартак"/Вн/, петък 16:30 ч.

Вто Сеп 28, 2004 4:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SLAVIA FOREVER написа:
Хей пичове, отдавна не съм писал тук, въпреки, че има поводи за радост. С кой и кога играем следващият кръг ?
Играем със "Спартак" (Вн) в Петък от 16:00(не съм сигурен за часа още) ст.Славия

The Rise of the poisoned Youth

Вто Сеп 28, 2004 4:32 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
pak sme tam!

Вто Сеп 28, 2004 6:11 pm
Профил
Мнение 
Във всички агитки е пълно и с идиоти, и с пичове. В интерес на истината на всеки домакински мач аз ходя в нашия сектор Б и пея докрай, но не съм малоумник. Виждал съм много агресия от футболни фенове, виждал съм и много изопачаване на футболните факти. Не си мислете, че всички левскари мислят като "говеда".
Аз съм на 26 години, от провинцията съм, и като дете не съм идвал кой знае колко често на мачове...Затова слушах "Спорт и музика" по Хоризонт и помня как треперех на мачовете ни с белите. Веднъж ни бихте с гол в последната минута и си счупих радиото.
Не си мислете, че е суперинтересно една-две години ние да сме шампиони, една-две години да са шампиони супите. Трябва и другите отбори да се намесват в борбата за титлата и тогава, повярвайте ми, и в ЕВРОПА българските клубове ще бъдат по-силни.
Правя ви евала за това, че едно време тъпите спортни журналисти употребяваха термина "беловласите запалянковци на Славия".
Е, аз с очите си виждам, че не е така и затова ви казвам:
Добре дошли отново в семейството на българските грандове!

Вто Сеп 28, 2004 6:56 pm
Администратор
Аватар

Мнение 
Левскар,
Това, което мога да кажа е само едно Благодаря!
Благодаря, затова, че си честен, за това че си искрен, за това че очевидно си интелигентен, за това че не идваш тука да плюеш този форум и за това че си добър фен и човек!
Евала на такива фенове, пък били те левскари, супи или слависти

Вто Сеп 28, 2004 10:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
I az ti blagodaria levskar! Gledai sega az jiveia v 1 tumno sin kvartal kadeto cialata mi kompania s izkluchenie na 2 mimcheta cskari sa levskari.I povacheto ot tiah sa si otkroveno bolni ot "ludo govedo" ili drugoto ime na bolesta "levskarshtina".Kultovata replika na edinia beshe "na gonzo i **** mu e futbolist" ,ama veche neshto ne ia spomenava :wink: Chestno kazano sum im sviknal ama naposleduka i te proiaviavat povache uvajenie kum Slavia.Uvajenie koeto opredeleno zaslujavame! Tva za radioto mnogo me zaradva :D ! Levski ima nujda ot povache levskari kato teb. Togava puk nie moje da vi privedstvame obratno v semeistvoto na Inteligentnite Agitki 8) :wink:

Вто Сеп 28, 2004 11:55 pm
Профил ICQ
Мнение 
Ха-ха-ха...Е, тва за радиото мен пък изобщо не ме зарадва, а мача беше 4:3 за вас. Както и да е.
Според мен:
1. А група трябва да си е с 16 отбора, защото намаляването на отборите до 10 няма да вдигне нивото на футбола ни. С приблизително такъв брой са първите дивизии на Швейцария, Словения, Босна, Финландия, Ейре, Шотландия. Тези страни нямат кой знае какви клубни успехи, като изключим Шотландия. Там могат да направят лигата с 20 или с 4 отбора - все тая е, защото двуполюсният модел Рейнджърс Селтик не може да бъде разбит. А има ли двуполюсен модел - няма силно първенство!
С 10 отбора А групата ни ще е скучна, трябват ни 16 отбора, но силни финансово. Така се раждат нови сили като Литекс, Локо Пд и Нафтата в добрите им времена.
2. Отборите с традиции като "Левски", цска, Славия, Локо Сф, "Ботев" Пд, Локо Пд, Черно море наистина да си спазват традициите вместо да влизат в комбинации "ЗА" или "ПРОТИВ" някого. Това означава игра на кръв във всеки мач и тотално променена клубна политика.
Тогава и публика ще има, и добри български отбори, и интересно и истинско първенство, и успехи в Европа.
Чичо Венци може и да дава некакви пари, но не помага на българския футбол. Помня като паднахте от чорбата и вдигнахте транспаранти срещу Ратко. Тогава Венци се изцепи: "Ще изгоня феновете, но не и Ратко! Какви са тия пикльовци, един лев не са дали за отбора, а тръгнали да сменят треньори!"
Альоо, Венци! Кой си ти, бе? А билетчетата, дето си ги купуват тия хора, за да дойдат на стадиона? Те не отиват ли за отбора! Не стига, че Славия има най-скъпите билети за домакински мачове от всички български отбори, ами и...
Както и да е, отплеснах се. Пак казвам, дано възходът ви не е временен. Успех и чао!

Сря Сеп 29, 2004 2:02 pm
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Левскар,мога да ти кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ!! Наистина ме трогна твоето изказване.... И за първенството си съвсем прав! Въпроса е не само да са финансово добре отборите,а също така и играчите да знаят за какво играят!! А не да си го "мандахерцат" и да си получават тлъстите пачки(не че са кой знае колко тлъсти в сравнение с чуждите отбори,но надявам се разбрахте за какво говоря). А Венци да си яде.... Аз не ходя на мачовете заради това КЮФТЕ,а за моя любим отбор СЛАВИЯ.... Евала ти праим Левскар!! Дано има повече пичове като теб!!!

Сря Сеп 29, 2004 6:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2