Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 ИНТЕРЕСНО !!!!
В-К " 7 ДНИ СПОРТ"
Футболистът от Перник Тони Тодоров и годеницата му Петя сключиха брак в Чикаго на сакралната дата 7.07.2007. Бившият играч на Миньор, а сега шампион със Славия (Чикаго) на щата Илинойс се вредил случайно за венчавката. Една от стотиците двойки се отказала и на нейно място поканили Тони (38) и Петя (30). "Само за два дни подготвихме скромно тържество - сподели младоженецът. - С Петя сме заедно от 6 месеца. Тя дойде да живее на квартира вкъщи със своя приятелка и така се запознахме. Дълго време бях контузен, не можех да играя и това улесни връзката ни. След няколко месеца ще направим църковен брак и ще вдигнем голяма сватба. Аз съм християнин и всяка неделя ходя на литургия."
Младоженецът е горд със своя отбор Славия, който изхвърли още в I кръг миналогодишния шампион Палатайн Селтик с 2:1. На полуфинала пък победиха с 4:3 Линкълн Парк. Тони Тодоров не можа да играе на финала заради контузия, но българският тим разби 8:1 Джейбат, съставен от футболисти на Ямайка.
Тони вече се готви със своя Славия да представи щата Илинойс на турнира за Купата на Америка, който стартира на 28 юли.
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Вто Юли 10, 2007 1:22 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
Много интересно!!! Аз познавам треньора - Къната!!!
|
Нед Юли 15, 2007 8:37 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|