Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
Важното е, че бихме! Този път имаше монолог в бяло и не треперихме до края на мача, както беше в предишните домакинства.
Напред!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Ное 21, 2004 11:25 pm |
|
 |
SamoSlavia
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Окт 23, 2004 6:09 pm Мнения: 414 Местоположение: Овча Купел
|
Най-после победа с повече от един гол разлика. При 2:1 дори си помислих, че може и да не спечелим (слава богу не се случи!), въпреки че играхме с човек повече и определено бяхме доста по-добри от Черно море. И все пак има още какво да се желае от играта на отбора. Браво на Янко Вълканов за 2-та гола (все пак е защитник). Да си призная, лично на мен този играч никога досега не ми е правил особено добро впечатление, но може и да си променя мнението за него, ако продължава да играе така и да бележи. Той доказва, че се намира в добра форма и явно не случайно Христо Стоичков го повика в националния. Пожелавам успех на всички играчи на СЛАВИЯ и да продължават да бият наред.
|
Пон Ное 22, 2004 11:43 am |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Победихме Черно море, но това беше задължително. Най- добър в нашите редици беше Янко Вълканов. Благой Георгиев си изпроси лек картон и това май ще се окаже последния му мач за Славия, ако премине в чуждестранен тим след края на сезона.
Пише, че Федотов наблюдавал мача. Защо ли? Дано не е това, което си мисля.
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Пон Ное 22, 2004 6:06 pm |
|
 |
|