Е сега си влизам пичове буквално.....беше ебати трипа...Варна - морето и Мишо Шамара....." И всички във Варна, всички яки мъже са от Черно Море"

....трагична игра, тия първото можеха да ни отнесат, второто почнахме равностойно, но след червения картон тия ни съсипаха...., след края на мача куриоза беше, че псувания многократно то мен Ники Петров ревеше и едиствен той дойде да ни поздрави и поговорихме малко.....Ники викам не искаме Европа, а да биеме Лефски и Цска...пича със сълзи на очи ни отговаря, че с наемници без сърце нищо не става......говедото Ники Петров и другото говедо Копи единствени те и Илийката ни поздравиха(Илийката и Копи от центъра, а Ники Петров дойде при нас разплакан), не е ебати аз още това не мога да го повярвам....иначе бехме 7-човека да имаше и некви слависти от Варна, които бяха естествено в А сектор.....Морето си ни надигра, а ние нищо не играеме и няма смисъл от Европа да се излагаме да ви кажа....., но ние, поне тия които сме ще продължим да подкрепяме отбора във всеки мач...защото ние подкрепяме Славия, а не футболистите които както каза Стевица ом липсват чрясла....Със рейса се засекахме на Славия или по скоро карахме след тях докато спрат.....Стевица викам му ще играем ли в Европа, ще бием ли Лефски и Цска...клати глава пича и вика с тая игра........, тоя Златковски е пълен смешник, въобще тия новите ни попълнения от Локо Пловдив са жалкии....дадохме готови футболисти за смешници, Ортега ни се кефи такъв..гледа значките на Бойс...., абе има некви дразги в тоя отбор...не ми харесват нещата, поне знам едно Стевица е човека и с него може да постигнем нещо...селкцията ни е слаба няма какво да се лъжем....иначе Варна си е харабийски град
Другата Неделя сме мощно в Пловдив...дано тоя път сме повече от 7 човека...................
Само Славия пичове не унивайте и да не ви пука.....ние сме друго измерение, всички останали са паплач