Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Среща със Стевица - Сряда, 15:30,пред ст. "Славия"
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Каза че тия контузии мн пречат особенно на отбраната. Има неща които не е мн правилно да се напишат в нета особенно като се знае че идват разни "журналисти" и четат и си правят сензацията после. Който иска да разбере да дойде на мача с/у Черноморец ще се разкаже вс от до. Не знам така мисля че е най-правилно.
Сря Мар 26, 2008 9:44 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
 Re: ......
Сря Мар 26, 2008 9:44 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
C/\ABuCTA написа: Каза че тия контузии мн пречат особенно на отбраната. Има неща които не е мн правилно да се напишат в нета особенно като се знае че идват разни "журналисти" и четат и си правят сензацията после. Който иска да разбере да дойде на мача с/у Черноморец ще се разкаже вс от до. Не знам така мисля че е най-правилно.
Да и аз съм на тва мнение и за мисла че едно от мненията на Митачето малко трябва .. така де  да се "поцензурира" 
Последна промяна mittag на Сря Мар 26, 2008 9:58 pm, променена общо 1 път
|
Сря Мар 26, 2008 9:49 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
да,не е хубаво в прав текст да е всичко,казахте ли му че сме с него квото и да става?!
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Сря Мар 26, 2008 9:53 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Да и то няколко пъти!! 
Сря Мар 26, 2008 9:54 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Идването на Стевица е едно от малкото добри неща случили се на Славия през последните 10 години. Ясно е, че трябва да следва линията на Дебелия и оттам да търпи изпълненията на Орлинчовци, Никовци и други подобни. Ако беше в клуб като Литекс със сигурност би ги изгонил много отдавна, но при нас ако ги разкара ще трябва той да се съблече да играе. Едва ли някой български треньор би се осмелил да каже това, за което загатнахте на днешната среща.
|
Сря Мар 26, 2008 9:55 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Спокойно, аз сензациите си ги пазя за "Стандарт"!  Там ще излязат първо, иначе да прави сте, че не трябва да се раздува много!
Сря Мар 26, 2008 10:01 pm |
|
 |
Bytheway®
Напреднал
|
 Само Славия
Стевица е толкова народен човек че не е истина  6+ за него. 
|
Сря Мар 26, 2008 10:04 pm |
|
 |
|