Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Josif написа: C/\ABuCTA написа: Josif написа: C/\ABuCTA написа: Josif написа: Това, че нямаме публика е съвсем разично от това, че имаме малка агитка. Нямаме публика заради политиката на ръководството и това би трябвало да е ясно на всички, а агитките на отборите, които цитираш са водени от омраза към съперника. Не ви ли изглежда странно, че половината фенове на "Ботев" и Локо са некви бесни ултраси!?  Ами да ето един НЕ мислещ такъв. Явно не си успял да схванеш какво имам предвид...  Агитката е функция на публиката най-малкото ще ти подскажа... А и да имаме малко публика, поне тия на наште години да идват да подкрепят отбора и да го надъхват, а не да люпят анонимно семки! Добре бе, брато къв ти е проблема.  Отговарям ти за агитките на отборите, които си цитирал. Струва ми се, че май само с мен имаш проблем. Ако е така да се разберем на лични! Щото вече започваш да ми лазиш по нервите! 1во дреме ми че ти лазя по нервите 2ро не, нямам проблем специално с теб... 3то не възнамерявам да се занимавам с теб 4то оправяй се 5то peace \/ (/C\) Абе ти си бил много смешен бе Мислех, че форумът е за връзка между слависти. Сега обаче разбрах, че истинското му предназначение е за плюене и изява на комплексарчета
Еми ето ти току що се изяви. Щото можех да те нахраня, но точно за това ти написах peace (/C\), щото сме слависти и не искам да се карам точно сега с никой, обаче ти явно си яко ограничен и отново не можа да вденеш. Виж точка 4 ...
Вто Апр 15, 2008 6:49 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
atm написа: май трябва да престанете с пререканията, и агитка и кибици и неидващи са СЛАВИСТИ. айде да помислим как да накараме макс. брой СЛАВИСТИ да дойдат на стадиона? ще ги накараме с добра реклама и нормално и реално представяне на виждането на публиката и тогава в сектор В ще има не 200 викащи, а 2000, които след пръвите 10 минути и те ще викат, но трябва да се отърсим от "ултара" поведението си и да го направим реално СЛАВИЯ е отбора на реално мислещите фенове, не на тъпоъгълниците от другите отбори
Може да се пусне реклама или съобщение по най-слушаните радиа - Z-Rock в предаването Thunder Sport и по Дарик в Гонг, а също може и по Нова тв в Спортен свят. Но дали само в спортните предавания ще е достатъчно, като знам някои колко ги гледат и слушат - веднъж на високосна. Друг вариант е в спортните страници на най-четените вестници. Всичко възможно трябва да се направи.
Сря Апр 16, 2008 9:58 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
fisher96 написа: atm написа: май трябва да престанете с пререканията, и агитка и кибици и неидващи са СЛАВИСТИ. айде да помислим как да накараме макс. брой СЛАВИСТИ да дойдат на стадиона? ще ги накараме с добра реклама и нормално и реално представяне на виждането на публиката и тогава в сектор В ще има не 200 викащи, а 2000, които след пръвите 10 минути и те ще викат, но трябва да се отърсим от "ултара" поведението си и да го направим реално СЛАВИЯ е отбора на реално мислещите фенове, не на тъпоъгълниците от другите отбори Може да се пусне реклама или съобщение по най-слушаните радиа - Z-Rock в предаването Thunder Sport и по Дарик в Гонг, а също може и по Нова тв в Спортен свят. Но дали само в спортните предавания ще е достатъчно, като знам някои колко ги гледат и слушат - веднъж на високосна. Друг вариант е в спортните страници на най-четените вестници. Всичко възможно трябва да се направи.
Не, че искам да критикувам идеята ти, fisher96, защото всяка идея е добре дошла и трябва да се обмисли, но според мен лично мое мнение е, че така ще изглеждаме страшно жалки. Не че ножа не е опрял до кокала, но все си мисля че трябва по друг начин да накараме хората да се върнат преди да прибегнем към толкова отчаян ход с реклама.
Сря Апр 16, 2008 10:21 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
УВАЖАЕМИ СЛАВИСТИ! За поредна година се видя, че пред ръководството на обичаната ни СЛАВИЯ няма ясно поставени цели и амбиции, както и достатъчно класни играчи, които да осъществят мечтите на БЯЛАТА ПУБЛИКА.
След като се видя за поредна година, че футболистите няма да ни зарадват, най - учтиво Ви каним да посетите мач.... и да се присъедините в сектор В към агитката на отбора, която със своите песни ще Ви достави липсващите приятни емоции напоследък. В почивката между песните, ще погледаме поредния мач на футболистите от СЛАВИЯ.
НА СЛЕДВАЩИЯ ДОМАКИНСКИ МАЧ, ЩЕ ПОКАНИМ КЛОУН ДА РАЗВЕСЕЛЯВА ПУБЛИКАТА, ПОСЛЕ НЕЩО ДРУГО, КАТО НЯМА ФУТБОЛ ЦИРК ДА ИМА.
|
Сря Апр 16, 2008 3:19 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
АЗ ЛИЧНО ЩЕ СЪМ ВЪВ "В" СЕКТОР..............ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗБИРА КЪДЕ ДА ЗАСТАНЕ И КАКВО ДА ПРАВИ!!
Знам, че има хора които не споделят идеята за протест....ще ги помоля да се въздържат от груби коментари и да запазим добрия тон!!
Няма да има простащина.....напдиси с нецензурни послания отправени към ръководството и прочие.....това е протест, по-скоро символичен и е израз на болката от предствянето на отбора последните 12 години......който мисли, че каузата е разумна и си заслужава да заповяда!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Апр 16, 2008 4:00 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
нова издънка...правим хикс със сборен отбор на В група...
Тимът на Славия завърши 0:0 със сборния отбор на Югозападната "В" група в контролна среща.
Наставникът на "белите" Стевица Кузмановски изпробва доста от резервите и юношите на клуба, а селекционерите на сборния тим на Югозапада Валентин Лазаров-Фъсти и Пламен Мицански трябваше да изберат 18-те за прегледа на талантите в Ловеч по-късно през април.
Срещата премина под диктовката на отбора на Славия, но играчите от Овча купел не успяха да стигнат до победата. В 66-ата минута Зоран Златковски пропусна дузпа, която беше отсъдена заради нарушение срещу Орлин Орлинов.
24-годишният португалец Педро Сантош, който дойде на проби, игра 70 минути и остави добри впечатления. 18-годишният испанец Мигел също игра 70 минути като десен полузащитник.
Състави:
Славия: Марио Кирев, Димитър Георгиев, Георги Самокишев, Борислав Павлов, Виктор Очукву Дениран, Галин Иванов, Педро Сантош, Димитър Петков, Мигел, Орлин Орлинов, Зоран Златковски (Димитър Симеонов, Атанас Дреновички, Мартин Методиев, Светослав Костов, Станкев)
Сборен отбор на Югозападна "В" група: Атанас Аршинков, Галчев, Мангурев, Влахов, Карастоянов, Парасков, Топузов, Русков, Стоянов, Георгиев, Симеонов (Шопов, Бл. Стайков, Влайков, Виденов, Жегов, Гешев, Тодор Владимиров, Ванов, Любенов, Божанов).
|
Сря Апр 16, 2008 6:23 pm |
|
 |
|