Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Отвратителен мач. Два слаби отбора, с два пъти по-слаб съдия. По едно време си мислех, че Фугата ще прецака мача. Нарочно или не е във форма - едва ли е от значение.
|
Съб Апр 19, 2008 8:13 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Е трите точки са факт, ама как ги взехме не е истина... Срещу "Спартак" изобщо няма да е лесно, а и не желае да се впускам в подробностти, но може да има нередности в тоя мач, разбирайте го както искате 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Апр 19, 2008 10:26 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Обичам Славя и да ходя на стадиона да гледам мачовете на живо. Повеждаме с ранен гол, всичко точно. Червен картон за Беласица, хубав гол от пряк свободен и 2:0 и вече си мисля, че ще мачкаме с 5:0 или нещо такова. Но не би - просим си червен картон и за нас и онези се връщат в мача с гол за 2:1. Почва леко да ми става гадно, защото онези са в подем и като нищо може да ни изравнят. Не е приятно това да се случи от отбор пътник. Не им свирят и дузпа (май беше вън от пеналтерията нарушението като гледах на повторение). Отменят им и гол (имаше засада). После втори червен за онези и Саша прави интелигентно 3:1. Междувременно смях сред публиката от комични изпълнения и от време на време нещо хубаво за аплодиране. Дишам чист въздух в подножието на Витоша и вятъра ме продухва хубаво. Кой казва, че е скучно на Овча Купел или че не е здравословно  ?!
_________________ punk, cici i narkotici
|
Нед Апр 20, 2008 9:44 am |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
коментара на двуцветко...най-хубавото в целия мач:)
|
Нед Апр 20, 2008 9:48 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Да само че вятъра много ни продухваше вчера 

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Апр 20, 2008 11:54 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Death_Squad написа: Да само че вятъра много ни продухваше вчера 
Тебе дори те повали на 2 - 3 пъти !!! 
Нед Апр 20, 2008 12:04 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Вятърът подуйваше, а не подухваше...
|
Нед Апр 20, 2008 5:35 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
а аз мача си го гледах тоя път от друг ъгъл във "В" сектор и мисля трайно да си остана там поне до края на тоя сезон.......гледката към "А" сектор е направо плашещаааа..., трябват ти не повече от 15 минути да преброиш публиката, а какви времена са били и колко фенове имаме, които не идват на мачове.............агитката се разпръсна окончателно.....всеки си застава някде и цари няква пълна анархия....дано за мача с китай Илиянци да се посъбере народ! Ясно е, че поредна година нищо не става и нищо не правим....жалко за нашия велик отбор! Мутрафоните ще ни докарат до положението на Септември.............. 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Апр 21, 2008 8:38 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
дам и мене ме боли че постоянно намалява нааща публика  ((( 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ