Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Скандали в Славия! И Тодор Колев се скара с Кузмановски
Автор |
Съобщение |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Еми то май така ще е по-добре, те сигурно юношите, ако сега направят спаринг с първият отбор ще ги бият с много на нула!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Авг 20, 2008 8:34 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
FeverNew написа: CategoryC написа: O boje samo tova lipsva sega Da giazprodav vsi4ki ida povatjunuhi kakto orbata Ако можеш да ми преведеш втория ти ред, ще съм много благодарен... 
"Да ги разпродава всичките и да започват с юноши, като хората."
|
Сря Авг 20, 2008 10:23 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
по-скоро "като чорбата"
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Авг 20, 2008 10:32 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
аз с нетърпение чакам мача с Бела за вас незнам  всичко ще се реши тоя мач
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Авг 20, 2008 10:36 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Четвъртък, 21 Август 2008
Сърбин напада треньора на Cлавия
Славия е голям отбор и не е редно да е толкова назад в класирането, смята бившият защитник на белите Белошевич
Стевица Кузмановски не е добър човек, казва защитникът на Сараево Зоран Белошевич
Остри упреци към терньора на Славия Ставица Куцмановски отправи Зоран Белошевич. Защитникът игра за белите миналия сезон, но бе освободен през лятото и премина във ФК Сараево. Сърбинът изгледа тренировката на националния тим на България преди мача с Босна и Херцеговина. Първият въпрос на Белошевич към българските журналисти бе как се представя Славия. При новината за безславното класиране на белите след първите два кръга Белошевич се намръщи и заяви:
- Вероятно проблемът там е в треньора Стевица Кузмановски. Истината е, че той не е добър човек. Имах договор за две години, но бях отстранен от него още на шестия месец. Така и не разбрах защо - обясни защитникът. - Поздравявам всичките си бивши съотборници, както и президента на Славия Венцеслав Стефанов. Желая им успех, Славия е голям отбор и не е редно да е назад в класирането.
Кибиците на стадион "Кошево" се скъсаха да хвалят Белошевич пред пратеника на "7 дни спорт" в Сараево. "Треньорът Шенер Байрамович е много доволен от привличането му, това е един от най-добрите ни трансфери тази година. На последния ни мач с Орашие имаше основна заслуга за равенството 2:2 като гости. Голям е!", категоричен е Симо, 60-годишен овехтял фен на Сараево, който не пропуска мач на отбора.
Станил Йотов
от 7 дни спорт
пускам го тук, защото смятам, че е свързано с темата
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Чет Авг 21, 2008 4:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Що е маке все е женски полов атрибут.......
|
Чет Авг 21, 2008 7:18 pm |
|
 |
|