Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 12:09 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
 "СЛАВИЯ" - "Локомотив" (Сф) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
нека не говорим толкова за Генов курвата, щото не даде абсолютен втори жълт на Кавдански за яка балтия срещу каламбуров куров :lol: , второ тоя даде 3-4 засади за локо сф които ги нямаше и за нас също, дузпата беше 10000000 % и който си мисли че нарушението е извън наказателното щото там е почнало дъпрането,ще му кажа,че за дърпане с ръце е там където е последното местонахождение на футболистите,а то беше в наказателното.

Трябва паметник на райс да правим , слаби сме , тошо е фигурант, галин се бори,жуниор също,в защита трудно се изнася топката, камбуров направи на няколко пъти смешен кавдански...лош е факта,че сме с 15 точки и 9 място, с оглед на мачовете до края и тая игра ни трябва някакъв уникален късмет за да вземем победа,надявам се да се оправим.

Относно публиката едно голямо евала на белите фенове , много добро викане, буферите с тапета си много жалки, а от към бройка тяхна очаквах повечко , но да се оправят. Славия до гроб.

Нед Ное 01, 2009 6:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не забравяйте колко контузени имаме.

Нед Ное 01, 2009 6:46 pm
Профил
Пристрастен

Мнение fhs
веднага пролича класата на бобъра-той и кривия могат да решат доста от нашите проблеми

Нед Ное 01, 2009 7:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Добра агитка и дивеене на ниво...момчетата от Пловдив да дойдат и на мача с прасетата там ще е по интересно откъм ефекти и направо се организират да търсят други стабиляги и да правят Torcida White Plovdiv ;) Бригадата от Берн (Швейцария) също остана доволна, викам да им върнем жеста по натам :) Откъм викане може да се желае още, а парапет Бойс не желая да ги коментирам ! Не мое да си баш в годините за дивеене и да седнеш да ми люпиш семки...щото на тоя парапет има бая набори на първите цифри от мтелските номера...и дремят с възрастните "специалисти"!
Китайците нема кво да ги коментирам...те са на социални :) След толкова Уефи пак са в кенефа...колкото и да се опитват си остават квартално-гараджийска банда !

Изображение
www.zone1913.com

Нед Ное 01, 2009 7:23 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Добра агитка и дивеене на ниво...момчетата от Пловдив да дойдат и на мача с прасетата там ще е по интересно откъм ефекти и направо се организират да търсят други стабиляги и да правят Torcida White Plovdiv ;) Бригадата от Берн (Швейцария) също остана доволна, викам да им върнем жеста по натам :) Откъм викане може да се желае още, а парапет Бойс не желая да ги коментирам ! Не мое да си баш в годините за дивеене и да седнеш да ми люпиш семки...щото на тоя парапет има бая набори на първите цифри от мтелските номера...и дремят с възрастните "специалисти"!
Китайците нема кво да ги коментирам...те са на социални :) След толкова Уефи пак са в кенефа...колкото и да се опитват си остават квартално-гараджийска банда !

...................................хехеее!!!! :D :)

Нед Ное 01, 2009 9:10 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 66h
jordas написа:
Китайците нема кво да ги коментирам...те са на социални :) След толкова Уефи пак са в кенефа...колкото и да се опитват си остават квартално-гараджийска
банда !

аз квото написах го направих

Нед Ное 01, 2009 9:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://topsport.ibox.bg/news/id_253405831

Пон Ное 02, 2009 12:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5