C/\ABuCTA написа:
Значи не го защитавам Букарев, но реагирате малко както когато Кийгън каза, че Нюкасъл не е готов да бъде отбор от топ 4 на Англия и доста хора скочиха. И тогава Кийгън беше прав (както се и оказа), и сега Букарев е прав. Не знам дали всички сме заслепени от това, че очакваме по подразбиране да сме велики в България заради историята и името на клуба ни, но имам новини за вас - за съжаление всичко това вече е съсипано! Сега сме типичен средняшки отбор! Гледах днеска Сливен-Миньор и мога да ви кажа, че като игра не сме много по-различни от тях в момента. Просто името Славия в БГ футбола не значи това което значише преди 15-20 г. Съсипан е и манталитет, и цели и всичко! Така, че колкото и да скачате на Букарев, човека е съвсем прав, защотото ако се сетите последните 5-6 сезона все такива трудности изпитваме. Ние научим ли се да бием всичко наред под топ 3 нали момчетата ще имат и манталитет на победители и самочувствие и от там ще скачат и на по-силните. Това е. Замислете се малко и ще видите, че човека е съвсем прав с думите си.
Бате трудно ме е да повярвам , че точно ти го казваш това.Че има истина в думите му Ок, но ако са казани от Чавдар Цветков или Желязков или някой "бял"
Тоя гъз Букарев, очевидно е тук за да трупа стаж.Боли го него за Славия.Не показа грам емоция, седи и се усмихва и говори тъпотии.
Как на Дани Пеев му е ясно къде се намира, а на Букарев не.
И Пеев беше недоволен и видимо разочарован."Ние сме един от грандовете,не може така да играем,дойдохме да спечелим,а какво стана"
Значи той знае къде се намира ,уверен е в способностите си,а буки мишока.....
както и захариев.:
Бардон е класа,Йовов е голям играч,Добре че дойде 46 мин и удара към вратата на "Левски", за да видим че и Гошо е там и пази.
и това от устата на един от помощник треньорите.
Венци наказва за малодушие футболистите,нима ще позволи такова сред треньорите?
Всеки един от тях просто трябваше да честити победата на "Левски" и да си запази умностите за съблекалнята.Едно "не съм доволен" щеше да свърши работа.
Но не ,трябваше да помогнат за унижението ни.