Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 12:07 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
 ""Левски"" - Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Както и да е, не подхожда на треньор на "Славия" да обяснява какъв левскар е ПРЕДИ мача със същия отбор. дали сме средянци или не - няма никакво значение. Такива като Букарев насаждат средняшкия манталитет у футболистите ни. Другото е опасението, че Вуци е на път да повтори подвига със ""Спартак"" (Пл) - от шесто място на полусезона - оп! в "Б" група. Не се ли вземе малко в ръце, спукана ни е работата. Много слабо играем, много тъпи изказвания имат хората, които трябва да мотивират играчите , респективно - Маджо като дойде да свидетелства в съда,трябваше да им начука канчетата и на тия идиоти, но май не го е направил.

Пон Мар 22, 2010 10:44 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Значи не го защитавам Букарев, но реагирате малко както когато Кийгън каза, че Нюкасъл не е готов да бъде отбор от топ 4 на Англия и доста хора скочиха. И тогава Кийгън беше прав (както се и оказа), и сега Букарев е прав. Не знам дали всички сме заслепени от това, че очакваме по подразбиране да сме велики в България заради историята и името на клуба ни, но имам новини за вас - за съжаление всичко това вече е съсипано! Сега сме типичен средняшки отбор! Гледах днеска Сливен-Миньор и мога да ви кажа, че като игра не сме много по-различни от тях в момента. Просто името Славия в БГ футбола не значи това което значише преди 15-20 г. Съсипан е и манталитет, и цели и всичко! Така, че колкото и да скачате на Букарев, човека е съвсем прав, защотото ако се сетите последните 5-6 сезона все такива трудности изпитваме. Ние научим ли се да бием всичко наред под топ 3 нали момчетата ще имат и манталитет на победители и самочувствие и от там ще скачат и на по-силните. Това е. Замислете се малко и ще видите, че човека е съвсем прав с думите си.

Бате трудно ме е да повярвам , че точно ти го казваш това.Че има истина в думите му Ок, но ако са казани от Чавдар Цветков или Желязков или някой "бял"
Тоя гъз Букарев, очевидно е тук за да трупа стаж.Боли го него за Славия.Не показа грам емоция, седи и се усмихва и говори тъпотии.
Как на Дани Пеев му е ясно къде се намира, а на Букарев не.
И Пеев беше недоволен и видимо разочарован."Ние сме един от грандовете,не може така да играем,дойдохме да спечелим,а какво стана"
Значи той знае къде се намира ,уверен е в способностите си,а буки мишока.....
както и захариев.:
Бардон е класа,Йовов е голям играч,Добре че дойде 46 мин и удара към вратата на "Левски", за да видим че и Гошо е там и пази.
и това от устата на един от помощник треньорите.
Венци наказва за малодушие футболистите,нима ще позволи такова сред треньорите?
Всеки един от тях просто трябваше да честити победата на "Левски" и да си запази умностите за съблекалнята.Едно "не съм доволен" щеше да свърши работа.
Но не ,трябваше да помогнат за унижението ни.

Вто Мар 23, 2010 8:53 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Много се чудя от самото начало какъв е бил критерия Дебелия да вземе това момче без топки Бук. на работа. Дали не е защото се е навил да "работи" за малко пари и винаги ще е от клакьорите на Дебелия??? Посредствен футболист, малък човек и тъпо добиче е лицето А.Б. и със сигурност няма как да мотивира играчите. Следователно има вина! В.С. е длъжен да го глоби за изказването, което не му е първо в тая посока и да го изрита по говеждия задник.
Мача не ми се коментира, но не нормално да се разминат само с конско 11-те фигуранта в бяло. Неадекватни треньори, неадекватни футболисти и още по неадекватно ръководство...

Сря Мар 24, 2010 12:43 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Ама вие не разбрахте ли, че всичко беше нагласено?!....

Сря Мар 24, 2010 1:29 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Аз бях в В сектор на мача и лично видях сините подметки Букарев, Вуцов и Нико как кокетничат с публиката !!!!

Сря Мар 24, 2010 1:34 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
slavist написа:
Ама вие не разбрахте ли, че всичко беше нагласено?!....

не е нагласено. уреден мач между двата отбора никога не е е имало

Сря Мар 24, 2010 5:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не бе не хич :lol:

Сря Мар 24, 2010 6:44 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19