Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:12 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
 "Славия" - "Литекс" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
според мен :
засада при гола на Жу няма! дузпата си е чиста и е плод на тактическата незрялост на защитниците ни, нападателя на литекс просто си я търсеше и Стив като първото дете си сложи крака там. Ако го бяха оставили щеше да ходи ...при пожарната :D
за мен друго е важно...за първи път показахме някаква тактическа зрялост, до този мач тя се изразяваше само в тотална преса, бавни атаки и два халфа да си сменят местата ....а забравих центрирането към задната греда към батДана

Чет Апр 15, 2010 6:49 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
FeverNew написа:
asterix написа:
Дузпата чиста.
Засада първото полувреме няма на Светльо Тодоров.
Голът на Жуниньо e от засада, макар и тънка.

Венци и Вуцата да спрат да говорят, защото с тия приказки се излагат, съвсем редовен мач...

Не приляга на Славист такова говорене!

Нов си във форума и не те знам, ама... гледах положението на ЖУ от всички възможни повторения - ГОЛ ИМАШЕ, при това РЕДОВЕН! Никаква засада няма! При 2:0 много щеше да ми дреме, че дузпата е чиста - да, така е, тя беше чиста.

Какво значение има дали съм нов или стар? Сигурно откакто съществува този форум почти всеки ден съм го чел!

Като Славист не ме интересува, дали щяха да я пуснат засадата, ако беше в полза на Литекс.
Може, може и да не я.
Вие казвате, че сте гледали не знам си колко повторения, а съдията е имал няколко хилядни от секундата. По-правилно е, дори ако не си сигурен да дадеш засада, отколкото да дадеш неправилно гол. Но наш Венци по чорбарски пример веднага видя световна конспирация.

След края на мача по Ринг Вуцата хем вижда, че Св Тодоров е покрит 1 метър, хем мънка, че било засада и излага нас и то не за пръв път.

VSP99, За засада се гледат позицията на краката, а не на ръце, дълга коса и т.н.!

Статията на началната страница на сайта за мача все едно е писана от член на ръководството на Уефски! Съдията, братовчед му, не знам си кой... не искам да се държим като чорбари и говеда без повод!

Трябва да си пазим силите за Цеца, защото тогава е вероятно по трядиция да има съдийска гавра!

Успех срещу ЧМ. Мачът трябва да се вземе! Още повече, ако и наистина 4то място дава квота за Уефа!

Чет Апр 15, 2010 10:45 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Краката на защитника са на метър по-близо до неговата врата, от тези на нашия играч.

Чет Апр 15, 2010 12:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
С Локо (София) за първенство - неотсъдена 1000 % дузпа за нас от Антон Генов в последната минута , лишила ни от победата ; спрени несъществуващи засади и за двата отбора

С чорбата - спорен фал около наказателното ни , бие се до гол ( въпреки че там си бяхме слаби и пак щяхме да паднем , но факта си е факт )

С Локо(София) за Купата - гол ни вкарват от чиста засада , все пак после ги обръщаме и панаири няма

С Литекс - отменен наш гол заради много спорна засада , веднага след това дузпа за противника

Е това не е ли рецидив , грешките са все в наш ущърб ... В никакъв случай не оправдавам слабите ни игри през сезона със съдиите , но е факт , че сме доста ощетявани , а кога сме били подпрени не мога да се сетя , може би онази дузпа с Мездра вторият кръг , която я има за мене , но се дигна доста рев тогава :roll: А предстоят мачове с новите ФК Дузпа - буферите и с комунистите , там пак ще ни отрежат главата съдиите , убеден съм ...

Чет Апр 15, 2010 1:18 pm
Профил ICQ
Познат

Мнение 
От 1913 г. Бялата СЛАВИЯ е символ на дженталменство и достойнство. През годините съм гледал победи над "Левски" и цска въпреки клането от страна на отрепки като Любе Спасов, Орманджиев и много други. Прави или не държанието на Венци и Вуцов не е Славистко. Още нещо от историята на СЛАВИЯ за сведение на левскарите които са помощници на Вуцов (макар да не ги интересува мнението на славистите) достигали сме полуфинал, а не четвъртфинал за КНК

Чет Апр 15, 2010 1:45 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
peepaa написа:
От 1913 г. Бялата СЛАВИЯ е символ на дженталменство и достойнство. През годините съм гледал победи над "Левски" и цска въпреки клането от страна на отрепки като Любе Спасов, Орманджиев и много други. Прави или не държанието на Венци и Вуцов не е Славистко. Още нещо от историята на СЛАВИЯ за сведение на левскарите които са помощници на Вуцов (макар да не ги интересува мнението на славистите) достигали сме полуфинал, а не четвъртфинал за КНК

Абсолютно вярно!

Чет Апр 15, 2010 10:32 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Равенството не ме удовлетворява. Преди една седмица имахме шанс за спечелване на купата и за атака на бронза. След загубата от ""Левски"" бяха ДЛЪЖНИ да продължат напред за купата, а след позора в Етрополе бяха ДЛЪЖНИ да бият поне "Литекс". Не го направиха.

Чет Апр 15, 2010 10:51 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Равенството не ме удовлетворява. Преди една седмица имахме шанс за спечелване на купата и за атака на бронза. След загубата от ""Левски"" бяха ДЛЪЖНИ да продължат напред за купата, а след позора в Етрополе бяха ДЛЪЖНИ да бият поне "Литекс". Не го направиха.

изненада а? :D

Пет Апр 16, 2010 9:20 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8