Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
\
Голяма надежда, нема що, това си бяха басните на баща му...
|
Сря Май 05, 2010 12:01 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
FeverNew написа: \ Голяма надежда, нема що, това си бяха басните на баща му...
И това го има, но едва ли е по-лош от Вълев или поредното откритие, което Вуцан ще ни сервира лятото, в случай че за нещастие остане.
|
Чет Май 06, 2010 1:19 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Хора, смейте му се на Вълев колкото искате и аз му се смея сега на издънките, но ако Вуцов остане почти 100% според мен ще го остави в отбора, ще си кара подготовка с нас и ще го гласи дори за титуляр и ако тези неща се случат според мен ще почне да вкарва и ще стане новият Тошко (в добрият му период при нас), ако искате се смейте сега на мен колкото искате, но само времето ще покаже.
Да, дава вид на дърво, ама без никаква подготовка се включи с отбора, в началото беше трагичен, но последните 2-3 мача се включва що-годе по-добре, а с/у Ч-ц даже не лош гол вкара, нямаме добри играчи, който да играят с глава (освен Тошо, който не знае къде се намира), а Вълев определено играе добре с глава. Стига да изкара подготовка като хората с нас и ще засенчи напълно присъствието на Тошко, ако остане при нас, ама така като гледам няма къде да отиде.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Май 06, 2010 2:53 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
нямам нищо против момчето, не го познавам, но той е анти спортист...футболистите също са спортисти и трябва да имат поне данни на такива, за поведението им на тренировки, на терена и извън него не искам да говоря.
та какво притежава вълев? само някаква снага, както ще каже баба ми.
бързина никаква, издържливост никаква, той бяга дори неправилно няма "коляно" което го приравнява на гимназистка в час по физическо, за "глезен" да не говорим....играел добре с глава, та той няма отскок, гола в бургас бе от място и напълно случаен, защото топката дори подмина главата му и затова влезе по този странен начин, само вижте и невероятният му отскок на мача със своге, когато албертони вкара ... незнам дали има техника, защото до сега не съм видял да отиграе някоя спорна топка ......
хайде да говорим реални неща, незнам какво ЩЕ види вуцан в него...
|
Чет Май 06, 2010 6:51 am |
|
 |
|