Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
"Славия" - "Академик" (Сф)
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Академик" (Сф)
Трябва да се уважава избора на всеки фен.Феновете на Академик от 70 те години вероятно просто са се преорентирали към други отбори.Българинът не е особено постотянен в чуствата си.По същия начин например изчеват феновете на "Спартак" Пловдив които до средата на 60 те години не са били никак малко.
|
Чет Апр 14, 2011 2:28 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Дано и ние не се затрием съвсем...
|
Чет Апр 14, 2011 3:14 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
аз го уважавам и им свалям шапка, че не са се преориентирали към накой "гранд" 
|
Пет Апр 15, 2011 1:49 pm |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
Моят футболен гранд е АКАДЕМИК! И в която и група да играем, лично за мен Академик си е №1! Ако успеем да останем и последствие да се утвърдим в "А" група (дай Боже) и ако успеем да си оправим нашия си стадион "Академик" и си се върнем там като участник в "А" група, съм убеден, че ще имаме много повече публика! За съжаление обаче поне на този момент и 3те неща не са никак сигурни.
Пет Апр 15, 2011 11:19 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Поне 9 от участниците в А група не заслужават повече от "Академик" да останат - нито имат традициите, нито имат манталитета на "студентите". Добре ще е в групата да има поне 12-13 отбора с традиции, за да не ставаме свидетели на покъртително посредствени мачове без тръпка.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Апр 18, 2011 12:05 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Сливен и Монтана да заминават....  третия не знам кой да е ама примерно Видима. Ще е кофти ако изпаднат Пирин, Академик, че дори и Миньор (при все, че не знам колко е мирен "стадиона на мира" и дали могат да се провеждат нормални гостувания там)...а и Цонко може да ходи да види какво става по Б група...
|
Вто Апр 19, 2011 12:00 pm |
|
 |
|