Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 5:03 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
 ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО..... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО.....
Повече щях да се притесня ако пишеха хвалебствени материали за Славия. Последното нещо, от което нашите играчи имат нужда е от това, да си мислят че са постигнали нещо. Същевременно ако чорбетата излязат с наглса, че сами ще се бием, толкова по-добре.

Съб Апр 30, 2011 12:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Честно казано не знам кому за нужни тези обиди. Няколко дена се въздърха от коментар, не ми се искаше да си го мисля, но е явно, че "ментално увредени хора" се отнася и за мен поради факта, че съм изказал по-негативно и песимистично мнение.
Тъжно ми е, пичове, защото и аз съм славист. По една или друга причина неприсъствам на всички мачове. Това не ме прави по-малко славист от вас. Искам да осъзнаете едно - критикувайки състава или броя на публиката аз не критикувам вас!!! Защо ми се струва, че го приемате като лична обида и поражение. Надявам се да бъркам, но ако не е така и се чувствате засегнати ви уверявам, че по никакъв начин не целя това.
И аз бях на мача с Пирин, на мача с ЦСКА, на мача с Миньор. Виждам, че всеки който е там прави каквото може, знам, че ако зависеше от вас ще доведете не по 10, а по 100 човека. Не се обиждайте моля, не ви нападам.

Това обаче не означава, че когато истината е е особено розова трябва да мълчим. ОтборЪТ ни е слаб, безобразно слаб...гледам ги и с Видима и ми е мъка. Една и съща безумна тактика, едни и същи безумни играчи. Да мълчим когато нещата вървят на зле? Несмятам, че това ще оправи нещата. Мненията ни тук (възприемам този форум като група от хора, които искат и вярват в едно и също нещо) едва ли преебават обстановката в отбора. Едва ли има нещо, което да накара играчите да се чувстват по-преебани отколкото собствената им игра и това, което правят на терена...
Едва ли мнението ми, че сме слаби ще накара някой от вас да не отиде на 25ти...няма да накара поне мен!! Аз ще бъда там!! Ще се радвам също колкото и вие ако сме 4000, а не 400.

Наистина няма нужда от обидни епитети само защото някой е по-скептично настроен...и няма как да не е виждайки какво се случва последните 15 години. И аз се надявам и си мечтая...обаче като погледна "играта" на отбора ми пак ми става едно черно...едно реално...

Със здраве, момчета, не се сърдете. Все пак всички сме слависти!

Нед Май 01, 2011 6:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Stiga ste dramatiyirali vajnoto e 4e s teja shmatki sme na final,trjabva da gi nadahame ako trjabva po otdelno gi hvachtaite pre4ekvaite povtariaite im ya kakvo stava na vapros 4e nosjat bjalata fanelka 4e sa 4ast ot velik otbor i 4e tova e ma4a na jivotat im i iskame pobeda i kupata i Liga Evropa tova e

Вто Май 03, 2011 4:27 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5