Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: ВЗЕХМЕ ДАНИЕЛ ЗЛАТКОВ!!!
Даниел Златков: В Миньор има много кирливи ризи
Кушев ще ме научи на много неща, Венци Стефанов няма болни амбиции, твърди бранителят
„Тема Спорт” потърси вчера за интервю новото попълнение на Славия Даниел Златков. Името му нашумя напоследък заради скандалния начин, по който си тръгна от Миньор Перник и скандала, който заформи между двата клуба и БФС.
Дани, защо се стигна до бягството ти от Миньор, каква е истината? - От една година нещата в Миньор са много трудни, както за всички футболисти, така и за хората, които работят в и за самия клуб. Причината не е само неизплатените заплати към мен, а това, че през всичките трансферни прозорци имаше оферти за мен, но така и не се стигаше до сделка накрая. Чашата на търпението ми преля това лято, когато дойдоха три предложения за мен от хубави отбори от Европа, като последната оферта с конкретна сума, която Миньор отново отхвърли. Клубът искаше много повече пари за мен от това, което даваха. Това ме наведе на мисълта, че едва ли ще бъдепродаден докато изтече договора ми през 2013 година. Това ми тежеше много и беше най-главната причина да се стигне до тук, а в Миньор отдавна не се работи добре. Би ли разкрил поне един от тези сериозни европейски отбори, за да разберат хората за какво точно говориш? - Не искам да казвам нищо, защото всичко вече е минало, но държавите и отборите наистина бяха хубави. Доста хора от Миньор казаха, че нямаш морал и че си ги предал… - Ще кажа само, че не им прави чест да коментират семейството ми и това на кого щели да приличат децата ми. Въпреки техните провокации и лъжи, че са ми изплатили всичко няма да тръгна да вадя кирливите ризи от кухнята на отбора и проблемите на клуба, а те не са малко. Сега мисля само и единствено за Славия. Явно обаче доста хора са държали на теб в Миньор, за да се изказват по този начин? - Наистина усетих, че засегнах много хора и това ме кара да мисля, че навярно са държали много на мен. Аз мисля обаче, че съм се раздал до край за този отбор. Дадох всичко от себе си и дойде време да продължа напред. Направих много важна стъпка в живота си. Говори се, че от Миньор са ти забавили само с един ден заплатите, а за сравнение има клубове, в които получават парите си с много по-голямо забавяне, но не бягат така? - Не бяха само две заплати. Дължаха ми и бонуси, и наеми за апартамент. Всички тези неща в един момент се насъбират и започват да тежат. Как се стигна до трансфера ти в Славия? - Интересът на Славия към мен датира още от времето, когато подписах с Миньор, но тогава вече беше късно. Иначе, сега имах предложения и от други родни отбори, като Локо Пловдив, но щом ми се обадиха от Славия приех веднага без да се замислям. Исках да играя в отбор, който е силен и има добра организация. През последните години обаче, най-вече като резултати и игра, Славия не доказа, че е нещо повече от Миньор, защо избра тогава белите? - В Славия се дава шанс на много млади играчи да се развиват. Това прави чест на треньорите и на президента Венци Стефанов, който не гледа само облагите и няма болни амбиции, а иска да гради добър колектив. Благодаря му, че застана зад мен. Сигурен съм, че рано или късно резултатите ще дойдат. В Славия мисля само за футбол и вярвам, че ще оправдая доверието, което са ми гласували. Зная, че Мартин Кушев ще ме научи на много неща.
Тройно по-амбициран съм да играя по-добре и по-добре
Всичко в Славия е много по-професионално отколкото в Миньор. Има много силни и опитни играчи, които те предразполагат да играеш добре като един Живко Желев, Наско Борносузов например. След паузата в шампионата гостувате на Лудогорец, ще успеете ли да спрете устрема на хита в А група? - Направиха гръмка селекция. Тепърва ще се развива този отбор. Вижда се, че организацията им е на много високо ниво. Чака ни тежък мач. Има ли Славия шанс за тройката и за място в Европа? - Ако се отдаде такава възможност ще се борим за нея със сигурност. Всичко в Славия е толкова професионално, че изобщо няма да ме изненада, ако успеем да се класираме за Лига Европа. Всички те наричат Българския Кристиaно Роналдо, заради приликата ти с него. Въпреки, че той е нападател на него ли поддръжаваш? - Роналдо въобще не ми е любим и не искам да ме сравняват с него. Харесвам много Серхио Рамос.
Иво БЪРЗАКОВ, "Тема Спорт"
|
Сря Авг 31, 2011 12:47 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Мениджърът на Миньор: Златков се изплю в лицата на много хора
Главният мениджър на Миньор Перник и легенда на клуба - Славчо Павлов, е много афектиран от интервюто на Даниел Златков във вчерашния брой на „Тема Спорт". Той отговори на думите на вече бившия защитник на тима.
„Под нивото ми е да коментирам Даниел Златков, но се чувствам длъжен след изявленията му, направени в интервю за „Тема Спорт". Начинът, по който си тръгна Златков, най-малкото е недостоен. Целият ми живот е преминал във футбола, играл съм и без пари, затова се учудвам, че може да се постъпва по такъв неморален начин. Предателство е спрямо тези хора, които стояха зад него през всичкото време", каза Славчо Павлов.
„Със своето решение Златков се изплю в лицата на много хора. От една страна, е добре, че се случи сега,защото на война не можеш да тръгнеш с предатели. Нека Мартин Кушев и Славия имат едно наум, защото, който е тръгнал по този начин, винаги ще действа така. Предупреждавам ги съвсем добронамерено, защото и те могат да си изпатят. Видя се, че за да отиде някъде, трябва да е без пари, и затова е целият цирк. Ако Арбитражният съд е безпристрастен, истината в крайна сметка ще излезе наяве", добави бившият полузащитник на Миньор, Славия, Локо София, Велбъжд, Локо Пд и Кайзериспор.
|
Чет Сеп 01, 2011 10:16 am |
|
 |
kristall
Току що регистриран
|
Ей, много прост народ! Дай да не му плащаме, а той да играе. Славчо Павлов и той бил играл така! Ами що играеше, бе? Всеки си отговаря за себе си. Да се внимава, когато подписваш договор. А клубовете да си плащат навреме и това е Пернишка работа, кво да се прави
|
Пет Сеп 16, 2011 2:34 pm |
|
 |
|