Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 12:07 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
 "Ботев" Враца - Славия 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Re: "Ботев" Враца - Славия
venci_1913 написа:
съгласен съм ,ама Живко ,Дани и Фичо също са доста добре .

е да бе,за тях е ясно :D

Съб Мар 03, 2012 11:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Иначе коментаторите бяха много тъпи копелета, по едно време намалих звука, то просто не се издържаше. Никаква професионална етика. Не знам що за журналисти са тия. Едно на ръка, че осмиваха и двата клуба и феновете им, но самия им изказ бе на махленско ниво, не знам с какви очи се явяват да си вземата заплатите в края на месеца и въобще как може работодатели като Крум Савов да се опитват да дават изява на неграмотни и не податливи на развитие индивиди от тази професия. Като оставим настрана поведението им, те въобще не знаят дори правила на играта и в футболен аспект са неуки.

Да не говорим, че видео връзката им се основава на една камера с един кабел и сигурно през скайпа. Как може да няма повторения, какво е това излъчване въобще. Ако наистина искат да предлагат продукт, то да го предоставят като хората, ако трябва и да се плаща със СМС. Или най-добре да не се занимават, тц..

Съб Мар 03, 2012 11:40 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Още от самото начало ме издразниха като почнаха познатата песен, че и като домакини сме 50 човека. После продължиха да си показват тъпотата, осмивайки и домакинските фенове. По едно време единия преброи 4 отигравания с топката на Ставрич. Мача им бил скучен не им било приятно да го коментират и т.н. Второто се заеха с Метъла, като решиха, че през първото имал само 4 паса (забравяйки, че това се отнасяше за Ставрич) от време на време забелязваха някои от пасовете му и ги отброяваха, а други негови пасове не ги забелязваха. По някое време взеха да си говорят за тъчове, че имало много и така с глупостите цял мач. Чак при смяната на Ставрич се сетиха, че има такъв играч на терена. Изведнъж единия извърча кат заклан, че Метъла дал първия си извеждащ пас, ма явно пак не беше следил внимателно. Накрая им писна да отброяват пасовете щото станаха много (беше влязъл вече Романов и взе да ври и кипи). Аа да и Юруков целел цистерната. Сандански го бъркаха с Желев, а Метъла със Сандански. Пищяха на умряло, че имало дузпа, която никой не видя. Абе баси тъпаците. Няма повторения, не се изписва някакво точно време, съвпадащо с това на мача, абе нищо няма. То е ясно, че са някакви среднистчета, даже малко ме съмнява и това, но като не им харесва да ни коментират да предоставят това на някой друг. И без това нямат елементарни футболни познания. Като за без пари толкова! Аз също ще изключвам звука.

Нед Мар 04, 2012 12:14 am
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Свещи да купуват с тея пари ,които са изкарали. Как пък ни преброиха 50 ?? Типично мислене на говеда и чорбари... Те като са 200 казват ,че са 400

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Мар 04, 2012 12:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не трябва да ви боли щепсела за някакви типове на кафево от сайтчето на олегента Крум Савов :lol: :lol: :lol: Иначе това че сме били, не значи че трябва да си затваряме очите, че не можехме да вържем и 3 точни подавания и играхме като отбор от селските дивизии ... Естествено, че е по-добре грозна победа, отколкото красива загуба, обаче късметът няма да е винаги с нас. Миналият пролетен полусезон горе-долу по същия начин бихме Калиакра там, а после играехме отново с Миньор вкъщи, после знаем какъв полусезон имахме :roll: Не ми се гледа дежа вю просто, дано Кушев си коригира състава и играта ни се подобри, защото ни чакат адски трудни мачове после.
Иначе ми харесаха лицевите опори след гола ни :mrgreen:

Нед Мар 04, 2012 12:23 am
Профил ICQ
Луд за връзване

lureno19 написа:
Още от самото начало ме издразниха като почнаха познатата песен, че и като домакини сме 50 човека. После продължиха да си показват тъпотата, осмивайки и домакинските фенове. По едно време единия преброи 4 отигравания с топката на Ставрич. Мача им бил скучен не им било приятно да го коментират и т.н. Второто се заеха с Метъла, като решиха, че през първото имал само 4 паса (забравяйки, че това се отнасяше за Ставрич) от време на време забелязваха някои от пасовете му и ги отброяваха, а други негови пасове не ги забелязваха. По някое време взеха да си говорят за тъчове, че имало много и така с глупостите цял мач. Чак при смяната на Ставрич се сетиха, че има такъв играч на терена. Изведнъж единия извърча кат заклан, че Метъла дал първия си извеждащ пас, ма явно пак не беше следил внимателно. Накрая им писна да отброяват пасовете щото станаха много (беше влязъл вече Романов и взе да ври и кипи). Аа да и Юруков целел цистерната. Сандански го бъркаха с Желев, а Метъла със Сандански. Пищяха на умряло, че имало дузпа, която никой не видя. Абе баси тъпаците. Няма повторения, не се изписва някакво точно време, съвпадащо с това на мача, абе нищо няма. То е ясно, че са някакви среднистчета, даже малко ме съмнява и това, но като не им харесва да ни коментират да предоставят това на някой друг. И без това нямат елементарни футболни познания. Като за без пари толкова! Аз също ще изключвам звука.

Че кво толкова е станало! У нашиу форум да е нещо по-ралично?

Пон Мар 05, 2012 9:59 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11