Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
 среден пръст за ... !!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Апр 23, 2012 9:59 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: среден пръст за ... !!
и за М.К.
Пон Апр 23, 2012 10:06 pm |
|
 |
dani
Познат
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 6:24 am Мнения: 71 Местоположение: lylin10,8
|
Няма ли кой да го заколи шопара арееееееее.......свиня мръсна 
_________________ АЗ ОБИЧАМ СЛАВИЯ А НЕ венциславия.
|
Вто Апр 24, 2012 5:25 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Няма нищо на този свят, което да получаваш даром. Винаги трябва първо да дадеш и после да получиш. Въобще не смятам да ви убеждавам да ходите или не ходите на мачове, да подкрепяте или не, да чоплите семки или каквото и да било. Просто ви казвам да не очаквате нищо повече от нула. Защото ако някога Славия е била апетитна хапка за някой инвеститор, то тя е била такава, защото е приличала на клуб. В момента апетитна хапка е само земята и имотите, които са за съжаление безвъзвратно частна собственост.
И ако вчера сте гледали как дебелото си е запалил пуричка, то е било, защото е погледнал гостуващия сектор. Всяка публика си заслужава отбора ! Мога и нагледно да ви обрисувам какво представляваме с една снимка от вчера, но съм сигурен, че ще ви стане още по-тъжно и затова ще ви я спестя.
_________________ 100
|
Сря Апр 25, 2012 12:20 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Апр 25, 2012 5:53 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Не мога да разбера защо си мислите, че някой ще се трогне, ако на стадиона има 0 човека, а не 500-1000 както до сега. Така или иначе за футболна България Славия няма фенове. А кой ще уважава отбор или кой футболист ще играе със сърце, като на финал за купата в същия град не може да се съберат 3000 фена? Това е тъжната истина. Да кажете, че няма да стъпвате на стадиона защото "Това не е нашата Славия" или "Аз какви мачове съм гледал" за мен е истинското примиряване с нещата, които не одобрявате. Колкото по-големи картинки срещу дебелия сложите във форума, толкова по-бързо ще се оправят тези неща!
Сря Апр 25, 2012 8:47 pm |
|
 |
ivo1985
Познат
Регистриран на: Нед Мар 25, 2012 7:16 pm Мнения: 41 Местоположение: София, жк "Славия"
|
Най ме е яд за мачовете срещу "Левски" и цска. И двата отбора не заслужаваха по никакъв начин победите си срещу Славия Ето това няма да простя, това че по този начин се оставят двата "гранда" да "печелят" точки в надпревата... Докога така???
|
Чет Апр 26, 2012 8:54 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|