Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 11:45 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ
:mrgreen:
ми да направим среща тогава ?

Сря Май 09, 2012 3:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Въпрос от Сър Бай Венци: Защо се забави адаш ? Да не срещна Вили? :lol: :lol: :lol: :lol:

Венци Стефанов: Извинявам се,че не можах да се появя навреме. Имахме много тежко съвещание, понякога се случват непредвидени обстоятелства. Искам да се извиня на вашите читатели още веднъж, наистина.

Въпрос от нафта: От времето когато си президент, колко години клубът е на печалба и колко на загуба. Защо като клубът е най-добре материално осигурен с бази не може да направи значителен пробив вече 15 години.

Венци Стефанов: В България пирамидата е обърната. Отдавна съм разбрал,че от футбол у нас не се печели. Имаме много примери на футболни президенти, които се изсилват и после в Европа не постигат нищо. Аз предпочитам да работя като мисля за бъдещето. Най-важното е да инвестира в бази на които първо да спортуват младите да може отборът да създава свои юноши които после да определят физиономията на клуба. Сигурен съм,че в близко време и бъдещите поколения слависти ще бъдат доволни от това което се прави сега. По-хубаво нещо от постепенните инвестиции няма.

Въпрос от митака: Славия има ли пари за добра селекция ?

Венци Стефанов: Видяхте в други отбори,че понякога купуването на играчи за които се дават повече пари не е рентабилно. В "Левски" имам предвид футболисти като Арс и Диамутен. В ЦСКА също имаше неподходящи попълнения които просто струваха повече средства. Смятам,че Славия трябва да продължи политиката да залага на свои играчи и на футболисти, които наистина няма да играят от ден до пладне при нас.

Въпрос от веселяк: Дълги години сте във футбола. Познавате детайлно нещата. Бихте ли се кандидатирали за президент на БФС ?

Венци Стефанов: Моята мисия е да си остана президент на Славия. Знаете, че съм работил във футболния съюз и знам какво е. Нямам апетити да ставам бос на БФС. За мен Славия е повече от БФС.

Въпрос от kauton: Г-н Стефанов, как върви подготовката за честването на 100-годишнината? Замислили ли сте да поканите някой голям отбор за юбилея?

Венци Стефанов: Започнали сме специална подготовка с легенди на клуба като Димитър Ларгов. Идеята да бъде поканен някой от отборите в Европа, които носят името Славия все още е налице. Също така сме влезли в контакт със "Спартак"(Москва). Може да повторим знаменития мач между Славия и московските спартаковци от 1940 година. При всички случаи готвим подобаващо тържество за вековния юбилей.

Въпрос от jiulity: Г-н Стефанов, защо след Стевица Кузмановски назначавате само посредствени треньори? Призовавам Ви да акцентирате вниманието си към Костадин Ангелов, изключително амбициозен, отдаден и кадърен специалист. Имаме ли добър треньор, ще сме по-напред в класирането.

Венци Стефанов: Уважавам много треньорския талант на Костадин Ангелов. Той е от поколението млади български треньори, който прави впечатление с работата си. Нашата клубна политика на този етап е да дадем път на нашите кадри. Неслучайно залагаме на треньорския тандем Мартин Кушев и Йордан Петков.

Въпрос от introducer: Според вас Христо Стоичков има ли право в спора си с Боби Михайлов?

Венци Стефанов: За мен Стоичков постъпи неправилно,че започна атаките си към БФС толкова късно. Само това му е грешката. Той може да говори каквото си поиска, защото е легенда

Въпрос от bulgarista01: Мислели сте за свой наследник, който да управлява клуба ?

Венци Стефанов: Все още не съм мислил за наследник. Но Славия е такава голяма марка,че винаги ще се намери друг голям славист, който да ръководи Славия. Не се притеснявам за бъдещето на клуба.

Чет Май 10, 2012 9:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Предварително си бяхме наясно, че ще избегне сериозните въпроси и още повече - сериозните отговори.
Но от това, което все пак е казал, можем да си правим някои изводи.
1. Скъпа селекция няма да има. Ще разчитаме основно на наши бивши и настоящи юноши.
2. Титла ще имаме, когато нашите настоящи и бъдещи юноши стигнат нивото...
3. Вероятният съперник за празника на 100 годишнината ще е московският "Спартак" - надайте се вие на Славия-Прага, Реал-Мадрид или бразилския Сантос...

Въобще, в тунела става все по-тъмно!

Чет Май 10, 2012 9:23 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Това е президонт от класа, отговор да ти даде , да се чудиш какво си го попитал :roll:

Пет Май 11, 2012 8:22 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2