Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
sk8er
Познат
|
ako e verno che ganchev poema cska ot lqtoto mozhe i da zabavat tempoto litex
|
Вто Май 17, 2005 2:36 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Аз обаче имам лошото предчувствие,че ще бъдем 6ти. Просто потръпвам като си помисля. Защото Локото кво им пречи да бият в останалите мачове,а и ние както винаги ще осереме нещата Литекс със сигурност бият няма начин...... Малеееее дано да не съм прав!!! Дано дано! Айде да ги натресеме сички Литекса да се лъзне лошо и ЗДРАВЕЙ УЕФА. Но мечтиииии мечтииии...
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Вто Май 17, 2005 9:35 pm |
|
 |
sk8er
Познат
|
Belia_FEN написа: Аз обаче имам лошото предчувствие,че ще бъдем 6ти. ...
tva ne trqbva dori da si go pomislqme..
|
Сря Май 18, 2005 11:22 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Vratarq na 4erno more nqma da igrae!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Май 18, 2005 1:18 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
sk8er написа: Belia_FEN написа: Аз обаче имам лошото предчувствие,че ще бъдем 6ти. ... tva ne trqbva dori da si go pomislqme.. Абе знам,ама отбора не дава надежди много много за друго просто. А и аз казах дано да не се окажа прав за 6-тото място
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Сря Май 18, 2005 1:56 pm |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
Ma4a 6te e truden no se nadqvam da go spe4elim!!!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Чет Май 19, 2005 7:57 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
ТОПСПОРТ написа: Защитникът на Черно море Веселин Вачев, който е бил състезател на Славия коментира бившия си отбор като тим с две лица, съобщава "Varna-Sport.com".
"Зависи кое лице ще покаже в събота на "Тича" от 18 ч. Дано да излезе с примиренческото - каза Вачев. - Въпреки, че треньор е Петър Хубчев виждате, че редуват силни със слаби игри. Притесняват ме не толкова нападателите отколкото халфовете.
Чавдар Янков и Благой Георгиев са най-добрите им футболисти. Сигурно е, че искат да играят силно, защото са национали и желаят да бъдат продадени в чужбина.
Не мисля, че съм сигурен за Черно море през следващия сезон. Договорът ми изтича на 30 юни. Проведохме разговор за удължававането му, но не всичко още е ясно. Желанието ми е да остана, ако Черно море ме искат".
Вачев призна, че Черно море трудно вкарва голове. "Не че не създаваме положения. Имаме по 4-5 на мач, но ги пропускаме. Оттам идват катаклизмите в отбора. Не можеш ли да вкараш гол навън за какви точки да говорим. Имаш няколко положения, длъжен си да отбележиш.
Най-добрият ни мач през сезона бе срещу "Марек" у дома. Навън играхме силно срещу ЦСКА. Само късметът ги спаси. В Стара Загора и Бургас също се представихме силно. Имахме 3-4 чисти ситуации, но не стана гол. Те от две атаки ни вкараха два".
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Май 19, 2005 1:59 pm |
|
 |
|