Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 8:08 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
 "Славия"-"Берое"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
страха от загубата беще сковал всички....и играчи и треньор..и прекалената надежда и навиване от страна и на фенове и на ръководство изигра лоша шега

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Чет Апр 25, 2013 10:13 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

и аз да се включа като човек, който само влиза да чете

80 % вина на Овчата глава, който не знам защо се върна при нас...АЗ БЯХ ЕДИН ОТ тези, които бяха твърдо против неговото връщане. Две години след като ни осра ситуацията с Етрополе никой не го потърси, щото е велик Мауриньо. Само ние го върнахме нямам идея защо..някий вика че бил мотиватор, ама какъв мотиватор - ние не сме селски отбор, който итрае юруш, че някой път да не са надъхани за юруша
и само се въртим в една и съща спирала - Овчия, кокаал, мокал, букара и други карикатури...

20 % вина на играчите, които осъзнавайки важността на момента, не може така безотговорно да ми се мотаят по игрището. Вече е и въпрос на възможоности щото някои от тях не могат да решават ситуации под нарпежение
така си оставаме в безвремието на А група, както казаха колегите по-горе

Чет Апр 25, 2013 10:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Аз пък съм почти убеден че част от играчите бойкотират Вуцов.

Пет Апр 26, 2013 7:39 am
Профил
Администратор
Аватар

И в двата мача показахме супер безидейна игра. Няма как да продължиш като не показваш нищо футболно. Има и обективни причини да загубим - при гола съдията спря играта, пък зачете попадението, а и тоя дето фаулира Ради Василев и после бутна Петков трябваше да бъде изгонен. Но това не оправдава нито Вили за смешния състав и трагичната тактика за тези мачове, нито футболистите, които явно за нищо не стават.Или поне не стават за големи неща. Като цяло Вили трябва да остане, задължително да се запази гръбнака на отбора и да се търсят нови попълнения. не съм съгласен да се гони модела Литекс, защото отдолу не се задават новите Благо, Чаво и Рангелов. Вижда се, че школата ни е добра от комерсиална гледна точка, но нямаме нито един отбор на първо място в групата си. Ради Василев е колкото продукт на нашата школа, толкова и продукт на школата на Рединг, а Меси си е от школата на Литекс. така че не виждам как можем да се превърнем в новия Литекс без да изпаднем. Трябва да предотвратим тези идеи още в зародиш, защото Венциш не би имал нищо против да не дава пари за заплати и трансфери и да говори за бъдещи успехи, които така и не идват вече толкова години. Вили също не би имал против да няма очаквания за успехи от него, така че трябва ясно да заявим, че такъв сценарий не ни е потребен.

Пет Апр 26, 2013 8:01 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Опитвах се да намеря нещо положително след вчерашния мач. Единственото, което мога да измъдря, е следното. Славия не работи със съдиите. Щом Дебелия на 100-годишния ни юбилей и 1/2-финал за купата не уреди съдийска подкрепа, то това скоро няма и да се случи. Всичките ни точки и победи са истински, но по друг начин стои въпроса със загубите. Най-тъпото е, че сега ще се хвърлим да помагаме на държавните отбори, да правим говедата шампиони за да могат Берое да играят в евротурнирите. И естествено, който има нужда от точки и има някой лев - ще си ги получи.

Пет Апр 26, 2013 8:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Просто от тук нататък всичко е чресло работа :!: Но на който му се люпят семки на хубаво време може да се разходи до стадиона,за мен лично всичко приключи с този мач ,като емоции разбира се и като подкрепа :?

Пет Апр 26, 2013 9:01 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18