Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 4:53 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
 "Славия" - ""Ботев"" (Вр) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - ""Ботев"" (Вр)
Дано съдията има панталони и пълнеж в тях, каза босът на Славия

Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportline.bg назначението на съдията Радослав Станев за мача на "белите" в Разград срещу Лудогорец. Той разкри и защо именно тази среща е от изключително значение за него и клуба му.

"Не го познавам това момче Станев, който ще ни свири мача с Лудогорец. Не знам кой го е сложил. Дано успее, дано се справи, дано има панталони и пълнеж в тях. Ако това, което се говори, че се познава с Кирил Домусчиев, е вярно, лошо за нас", каза Стефанов.

"Хвърляме се с пълни сили на Лудогорец. Лично за мен това е срещата. Откакто ни биха 6:0 в Каварна, нещата срещу тима от Разград са въпрос на чест, на лична мъст. Какво да коментирам твърденията, че сме легнали на "Ботев" Враца? Имахме 5 души, които висят с картони. Да не съм луд да се самоубивам и после да не играем срещу Лудогорец като хората. Толкова си могат нашите. А Литекс как игра във Варна? Много ли се хвърли? Пределна мобилизация за Разград, това е положението в Славия сега! "Ботев" не ни е дал пари да паднем. Само прост човек без капка разум може да твърди такова нещо. Да си реват в Пирин Гоце Делчев, Варна и Локо София. Ама и всяка жаба да си знае гьола. Аз си знам моя в Овча купел", добави той.

На въпрос на репортер на Sportline.bg дали Славия ще се хвърли на "Левски" в последния кръг, или няма да се напряга много, Стефанов каза: Само да сме живи и ще видиш. Ако имаш доблест и чест, звънни ми пак след мача със "сините".

Пет Май 10, 2013 3:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

След знамето може и тебе да те опъне :lol:[/quote]
и ти ли си от капутите... :lol:

Пет Май 10, 2013 3:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Странно как този път Свинята точно преброи, кои играчи висят с картони /с Берое не беше така/. Продължавам да си задавам въпроса този тип защо продължава да грухти, че му е толкова важен мача с Разград?! С какво е по-различен от мачовете с Локо Пд., Миньор и Враца. Очевидно мръсния търгаш отрано се опитва да оправдае нахъсената игра на Славия в Разград. За съжаление докато на Овча купел вирее Геренско-СИКаджийското лоби ни чака дълъг период на безвремие! :?

Пет Май 10, 2013 3:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Chelsea_69 написа:
White Hart Lane написа:
Ей Илиане и ти си ПОДЛОГА видяхте как защитаваше говедото Вуцов като се качи на трибуната срещу момчето което го усвиркваше по време на мача, ей подлого ще останеш сам да си опъваш знамената и ще си доста смешен.

След знамето може и тебе да те опъне :lol:

Ще опъвате двамата знамето , ще дойде и твоето време да ти го набудем...знамето БЕ нещастник :lol:

Пет Май 10, 2013 3:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мача с Лудогорец е важен, защото правим всичко възможно да добутаме говедата на върха, не е нужно човек да е Айнщайн, за да се сети :lol: :lol: :lol: Иначе пък чак такъв позор да ни докара Свинята не е имало, кой ли не ни обяви за продажни курви (и то с пълно право) - от помощник-треньора на Пирин (ГД) до Стоичков, от Гонзо до Кокала, от Батков до Херо ... Както винаги никаква реакция от нас феновете освен личното мнение на Ангел в сайта на НКС, ами явно си ни харесва и ще си мълчим и траем, докато природата не си вземе своето над дебелото туловище, това и си заслужаваме явно с тая пасивност и масовото неидване на хора. Не че аз съм се скъсал да ходя, но си имам обективни причини, а други някои ги мързи да идат на 100 метра до стадиона или да вземат трамвая за 2 спирки и поне да препсуват как си трябва Дебелака и неговите кукли на конци. Жалко за момчетата и момичетата, които са на стадиона всеки мач, те са единствените, в които е останало нещо от онази Славия. Другото е Венцеславия. :wink:

Пет Май 10, 2013 4:25 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Ako biahme biala darjava shtiaha da ni izhvarliat vav V grupa sled tozi ma4

Пон Май 13, 2013 1:13 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5